onsdag den 12. maj 2021

"familien kedelig"!

Familien Kedelig - dét er lige præcis os!

 


Vi er noget nær  u e n d e l i g t   k e d e l i g e...


Sådan uspændende, på det jævne...helt ordinære!
I hvert tilfælde hvad angår forhold som rejselyst, eventyrtrang, risikovillighed og købmandsskab osv.!

Vi ER klart Familien Kedelig
For vi er ikke en flok rejselystne, ski-afhængige, feriehungrende og eventyrlystne mennesker.
Ligesom ingen af os ejer lysten - eller evnerne for den sags skyld! - til at være selvstændige erhvervsdrivende. Vi trives med de gamle dyder med ro, regelmæssighed ...og nå ja, renlighed.

Vi er en familie fyldt med kedelige, kærlighedsglade, nærværende og selvtilfredse folk!

Vi savner ...ingenting!
Kun hinanden - når vi ikke er sammen!

Vi har det nemlig ganske fint i eget selskab, vi har få men dejlige, nære venner, trives med de nærmeste naboer og har det helt godt i vores eget selskab!


Vi kan jo se hele Verdenen på film, tv og computer.

Har ikke sådan trang til selv at have "fingrene i" andre lande eller andre kulturer.
Vi har ikke lysten til at bestige bjerge eller opleve udfordrende og skelsættende rejser.


Vi vil gerne kunne handle til vores daglige forbrug, men vi går ikke til frisør, køber kun sjældent tøj, har et lavt forbrug af langt de fleste goder, har nogle ganske få uvaner og er bare sådan helt ualmindeligt selv-tilpasse ...og altså generelt ret så K-E-D-E-L-I-G-E !

Vi kan underholdes af små og meget nære ting i livet; gåture, brætspil, god hjemmegjort mad, sjove e-mails, skægge og især dårlige vitser, vi kan lide at se tv - den langsomme og lidt forudsigelige slags, som fx Søren Ryge, Bonderøven og for mænnernes vedkommende Nak&Æd og lidt fodbold!
Sammen kan vi alle hygge os med at se Stormester - og så er der nogle der kan lide at se Lego masters! 

Så JA, vi er ret ...enfoldige!

Og kedelige.....hverdagsagtige - og ...vi er hyper tilfredse!
Og dét, har jeg indtryk af, er netop ...kedeligt og usexet - og dermed ligegyldigt og aldeles usmart!

Men hvor vil jeg hen med det?
Jow, at det jo er derfor vi ikke er hårdt ramte af pandemien.

Nedlukningen har mest berøvet os muligheden for at benytte enkelte, udvalgte goder...som biblioteket! Og muligheden for at gå i kirke og synge med på salmerne!
Men jeg har jo hverken været berøvet min trang til at læse eller min mulighed for at leve min tro - eller for at synge højt og inderligt!

Og den daglige frihed har vi ikke følt os truet på!
Der er jo ikke krig!
Ingen bomber eller lemlæstede, angst, ild og gru!

Og vi bruger jo dét der er lige rundt omkring os.
Vi lider ikke afsavn.
Så vi trives jo....
Ikke fordi vi ikke er en del af samfundet og fordi vi er ligeglade ...men fordi vi ikke er afhængig af så meget andet i livet end mad og drikke - og dét er der gudskelov ingen restriktioner på for nogen!


Vores liv er sådan.
Vi har jo selv valgt, for mange år siden, at leve sådan -  nært, for få midler og jævnt hen helt anderledes end så mange andre.

 
Vi er her altid, hver dag!
På stort set samme vis ...med eller uden pandemi!

Og vi ER sammen - og de af flokken, der ikke deler hverdag med os længere, har vi jo haft stort set lige så tæt kontakt med som vi plejer.
For med vores forholdsvise lave dagligdags budget, har det ikke været os, der har besøgt vores voksne børn i hovedstaden hver måned - langt fra.
Men den almindelige kontakt via sms'er, mails og opringninger, som vi har haft i hinandens liv i årevis, er jo af en kaliber der har kunnet fortsætte uforandret.... trods restriktioner. 
Og vi har heller ingen bedsteforældre, der har siddet alene på plejehjem o.lign.

De der ikke har kunnet komme på deres uddannelsessteder gennem nedlukningerne, har ikke været overladt til sig selv. Der er altid nogen hjemme, her hos os - pandemi eller ej!


Gymnasieeleven herhjemme har ikke syntes det var fedt at skulle blive hjemme - men hun har gjort sig umage! Og gjort en ihærdig indsats for ikke at være i det negative limbo hele tiden - og sammen med os andre har hun holdt fast i de små goder der så også er, ved at modtage undervisning hjemme! 

Vores ferietid hænger nøje sammen med vores sejlbåd - og det er jo ikke et restriktionsramt område!
Vi er heldige at vi er så kedelige!


Ingen af os benytter fitness centre og kommer nok aldrig til at gøre det.
Der er mange måder at dyrke sin form på - og vi har i lange perioder FØR pandemien lavet familie-yoga hver aften på stuegulvet. Ligesom vi elsker at danse på stuegulvet - sammen og hver for sig.
Vi har naturen lige uden for vores vinduer - og vi er flere fra huset her, der gennem de sidste åringer har haft - hver sin - faste gå-tur hver eneste dag! Meget pandemi-venligt!

Men jeg ser og hører godt, at vi er ......

k e d e l i g e !

Og det er ok med mig - selv om jeg - inderst inde - nok hellere vil være kendt, berømt og misundelsesværdig....fordi jeg er så heldig at være ..... 

Direktør i Familien KEDELIG!
Ingen kommentarer: