fredag den 21. marts 2008

Påskebreve....

En anden http://www.aalerusen.blogspot.com/ viste stolt sin dejlige datters gækkebrev frem på sin blog – det fik mig til at dykke i min beholdning af #herlige efterladenskaber# for hvert af vores 9 børn!

Og fordi jeg er i gang med at færdiggøre alle album til vores 3. ældste datter – hun fylder nemlig 18 år i morgen – så vidste jeg lige præcis HVOR mine gemte gækkebreve var at finde.

Og åh, hvor har jeg dog mange dejlige, finurlige og forunderlige gækkebreve i gemmerne som vi kan sidde og kigge på, glædes over og nyde at have fået gennem de mange år vi har været forældre!

Ikke ét eneste har jeg kunnet gætte – ikke ét! Det må man ikke som forældre – man skal følge de gyldne spilleregler for gækkebrevsmodtagelse – de gælder for alle forældre!

Først var undskyldningen at alle vores 6 ældste alle har 5 bogstaver i deres navne – men nu er der pludselig tre styk mere med helt andre mængder bogstaver i deres navne – og undskyldningerne for at være så dårlig til at gætte de fint klippede breve er nu, at jeg har så mange børn at vælge imellem… hø hø hø….

Åh, lidt vemodig og fuld af minder bliver jeg af at sidde med så mange år mellem hænderne med alle de fotos, alle de tegninger, biografbilletter, tandlægekort og små sedler der er skrvet med barnlig skrift og sjove formuleringer, fra når den lille skolepige var sur og vred på en ”dom” og sur mor …

Tænk, en dag er der ingen herhjemme der sidder og klipper og klistre for at lave gækkebreve til os længere…
Nå nå nå, op med hovedet morlille – den dag er laaaangt ud i fremtiden!
Yngstebarn er jo blot lige blevet 2 år!!! Der må være mange gækkebreve i hende endnu!

1 kommentar:

Riemor sagde ...

Kære Susanne!
En glædelig påske til dig og alle dine :) - og tillykke med fødselsdagen med den 3. ældste.
Ja..jeg har jo så brudt den gyldne gækkebrevs-regel...indrømmet: det var også lidt svært at fake, for barnet kom ud i køkkenet, så brevet og sagde; Nå så du HAR fået mit brev...:)

Vi snakkes ved :)