torsdag den 22. maj 2008

MIG OG MIN TASKE

Ihh – jeg er den heldige ejer af den smukke, dyre og helt unikke strikketaske fra Jordana Paige ”The Knitters Satchel” …

Min er i en dejlig, varm, dyb rød farve – og jeg er så glad for den fordi den er utrolig lækker og ligefrem smuk… rigtig rigtig smuk er den.


(foto lånt fra Jodana Paige)

Alligevel er den nærmest en torn i øjet på mig – dagligt – når jeg går forbi den! For jeg kan ikke bruge den – nyde den i brug eller forenes med den … jeg vil ellers mene at jeg er den helt rigtige kvinde til en RØD taske - og at JEG er den rette til sådan en lidt stor model… jeg ææælsker rødt og jeg kan lide at de ting jeg har og omgiver mig med er … hm … nå ja; opsigtsvækkende!!

Alligevel er det som om at min røde strikketaske og så mig ikke rigtig passer sammen… der er absolut INTET at udsætte på tasken, den er SMUK og gennemført i sin udførsel. Den har dejlige store skulderremme – ikke sådan nogle forkølede små nogle som det tager først en evighed at få over mine mormor-overarme og som vrider mit tøj af led fordi de er så små at de nærmest må være til min 5 årge datters overarmsstørrelse – næh nej, her er der rigtig skulderremme i ægte KVINDESTØRRELSE!!

Og så er der ”indmaden” – oh la la – det er kræs for strikkere; masser af finurlige rum og indretninger, der er små lommer og dingenoter til at holde styr på pinde og rundpinde, saks, hæklenåle, sygrej til monteringsfasen, to små ”circlets”= garnholdere der forhindre at det garn jeg har i brug går amok nede i tasken, en udvendig lomme der har trykknaplukning - og så er der en metalramme i hele tasken der gør at den forbliver åben når den er i brug! Og så er der de fineste små ”fødder” under bunden så den har noget at stå på og ikke bliver slidt i bunden.
Tasken er gennemforet og bare i det hele taget gennemført… men altså ikke forenelig med mig!

Måske er det netop fordi jeg ikke selv er sådan en gennemført personage?
Jeg er jo mere til det let tilfældige, det skæve og det lidt …hyggelige uforudsigelige!!!
Måske….?

Jeg tror, jeg vil sælge den til én der vil give den et kærligt hjem…

8 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hvor er din side dog dejlig - jeg faldt over den igår - og brugte tid over en kop kaffe til at "snuse" lidt til dit liv. Jeg er ked af at tasken ikke passer til dig - du havde fortjent den.. De kærligste hilsner fra Ærø

Jette H sagde ...

Jeg er lidt spændt på, hvordan det går med dit tørklæde, er du færdig med at sy det sammen??

mortil9 sagde ...

Charlotte; tak skal du have - det er dejligt når selv lidt fremmede synes man har fortjent noget dejligt! Tak....

Jette H.; av av av - dér ramte du da lige ind i en "øm tå" - nå, jeg må hellere krybe til korset og berette i et nyt indlæg....

Losarinas mor sagde ...

Øv, med tasken. Den er eller meget , meget lækker :-) Den fortjener et kærligt hjem :-)

Anette M sagde ...

Tag mig! Tag mig! Mit hjem er smadderkærligt, fyldt op med garn, mand og 4 drenge, kat og mig. Og jeg ææælsger røde tasker. Jeg havde faktisk gået og tænkt på om jeg skulle "coache" (= få instrueret) min husbond i at finde en hjemmeside, hvor han kunne købe sådan en Jordana Paige-taske til mig i fødselsdagsgave:-)

Mange hilsener
Anette M

mortil9 sagde ...

Anette M - du kan få din mand til at sende mig en e-mail HVIS du mener han vil købe tasken til dig!!
Kh Susanne

Bodil sagde ...

Tasken er bestemt lækker, meen den ville heller ikke passe til mig. Den er ikke hyggelig nok til at jeg kan forbinde den med at strikke. Så jeg synes du skal sælge den..

MorT1MormorT2 sagde ...

Jeg håber den har fundet et kærligt hjem ;-)
Din taskebeskrivelse svarer i meget høj grad til den ultimative håndarbejdstaske, som jeg selv syr! Den har 5 udvendige og 7 indvendige lommer. Antallet kan tilpasses efter behov, hvilket også gælder de udvendige mål. Den er syet i stof (farver/stil kan også vælges) og er derfor ikke ret tung. Hankene kan tilpasses individuelt. Den er, for at citere Bodil, meget, meget hyggelig.
Jeg har bl.a. syet den i håndbagagemål - så er der mere vægtplads til tøj, da tasken i sig selv ikke vejer meget.
Jamen hvorfor sætter jeg den dog ikke bare i masseproduktion?
Måske fordi jeg vil være nødt til at tage mindst 5-600 kr. for den.
Men den ER god ;-D
Hilsen Ellen