torsdag den 14. august 2008

Båndsalat af garn....


Kraftig inspireret af hende her, gik jeg fortrøstningsfuld igang med at lave en Salat fra Hønsefødder og Gulerødder - for jeg havde masser af farver - ganske vist i et andet garn end det opskriften foreskriver, men jeg har før - med stort held - ændret til alpaccaen - og den er lige så varm og bløøød som en af de små herhjemme fordre, for at bruge det hjemmestrikkede!
Jeg lavede hurtigt en lille strikkeprøve - og den var med lidt pindejustering helt ok... og så igang!
Nu er jeg næsten gennem 2. bane af forstykket - og jow, jeg har endda gjort mig umage med opsamling af maskerne til samling af salatstykkerne - og er godt tilfreds - med dét! Men så slutter min tilfredshed også... jeg har på det nærmeste henlagt det... æv æv æv...
Båndsalat kalder mine børn det - de griner og forsøger at hjælpe mig med dét der falder mig svært; at få farverne til at mixe, så jeg kan lide dem!!!

Jeg synes, jeg på det skammeligste mangler en mørkere - boardux eller vinrød - og den findes i denne garn kun i en mix-udgave - som jeg iøvrigt synes er rigtig, rigtig smuk - og som jeg ligesom med den grønne-mix, er så vild med ,at jeg har strikket flere gange udelukkende af denne farve. Men her skal den jo sammen med andre - ikke-mixede farver og derfor er den ikke god til dette!

Måske skal jeg såp bare holde mig til færre farver? Ja, det er nok løsningen...

5 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Skægt, den bog har jeg liggende klar på biblioteket, hvor den bare venter på at jeg skal komme ned og hente den :-D
Ser spændende ud... Glæder mig til at se slutresultatet :-D

Anne sagde ...

Det er så svært at gengive de røde nuancer på skærmen, Susanne, men med det i mente, så vil jeg nu alligevel nok sige ud med den pink, den er i overkanten frisk :-)

Hva med at bruge alle dine grønne nuancer og så sætte den fine mørkerøde sammen med, det kunne være fint tror jeg.

Jeg salater slet ikke, jeg laver nærmest ikke noget som helst, prøver bare at komme igennem dagene med hiv og sving, men snart bliver det forhåbentligt anderledes...

Lise sagde ...

Susanne, må jeg citere farveblanderen over dem alle, Kaffe Fassett:"When in doubt use 20 colours more.." I øvrigt er jeg også en af dem, der synes farvesammensætning er rigtig svær. Jeg er enig med Anne, mere grønt og så accenter af de røde. Glæder mig til at se mere!

Shabby - Marianne sagde ...

Spændende ser der ud :-)

mortil9 sagde ...

bambi72 - skynd dig at hente den bog så snart den er hjemme til dig - der er masser af rigtig gode, søde, sjove og lette opskrifter i. Jeg fik min i gave og nyder at kigge i den!

Anne - DU er en farvemæssig stensikker vinder - jeg har startet på ny - uden en overfirks pink - og sørme så om ikek det giver rolige glade og stadig friske signaler - du er utrolig!! TAK skal du have...foto følger senere....

Lise - ja, jeg er også vild med ham "farveblanderen" - meeen 20 farver mere ? - nu er det jo kun en str. 6 år så dén går vist ikke her!! Jeg fulgte Annes råd som lød rigtigt - og det hjalp strax... tak!

Shabby-Marianne - Der er spændende - især når jeg får så kvalificeret hjælp her!!