tirsdag den 14. april 2009

WOW for en dejlig dag… hin lørdag

Forleden – ja, det er faktisk ved at være 10 dage siden - var jeg af sted til min første strikke-kom-sammen – og med tøven tog jeg af sted til Skægkær, hvor Hanne holdt Påske-strik-in… Men det blev med lige så megen tøven, at jeg endelig fik taget mig sammen til at forlade stedet igen – for WOW for en dejlig eftermiddag - og aften - jeg fik mig dér!!Der var fra første minut hygge over hele linjen.
Strikkepindene glødede allerede lystigt da jeg ankom – kun små 20 minutter forsinket! Og når når man får en sms hvor der står, at man glæder sig til at se mig, så er det jo ikke svært at få fut i den røde bus og drøne sydover, vel?! ikke engang når man er lidt smågenert og føler sig en anelse fremmet! (Dét gik nu lynhurtigt over sku' jeg hilse og sige!!)

Der var masser af strik at se på, garnprøver der skulle gramses lidt på, et par modeller der skulle prøves og farver der skulle debatteres og overvejes – og lige vendes endnu engang! Der var tøj, ting, veste og kjoler som vi skulle se og mærke på, finde labels på og frydes over HVOR godt klædte den der bar den, og alt det andet der kunne beundres og nydes af alle! Og sidenhen blev der i den grad grinet godt igennem, af skøre oplevelser, sjove påfund, rappe replikker og hjertelige komedier… det var bar’ dejligt!
Jeg hyggede mig så godt, at det var temmelig svært at tage sig sammen til at dampe mod Kvosted city igen…..måske skyldtes det også en smule af det bugnende kagebord … og sidenhen en god del af den fuldfede feta og den delikate salat – nå ja, og så dét der pæne stykke – eller skal vi være ærlig og sige to (store) – stykker af Hannes gode lasagne!!
Uhmmm, hvor det var lækkert!
(alle fotos er desværre fra aftensmaden - men det var fordi det var så hyggeligt hele tiden at jeg helt glemte at få kamerate frem i tide - dvs. mens det var garn og pinde der var fremme - nu blev det spisefotos i stedet!!!Men det gjorde vi nu også dejligt meget!)
Jeg kom hjem i højt humør, med smil på læben og når jeg tænker på hver og én der gav sig fuldt og helt på denne dag, bliver jeg så glad! Og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer af sted – HVIS jeg nu er heldig og blive inviteret igen en gang!!!!????

5 kommentarer:

Lisbeth K sagde ...

Orv det lyder - og ser - hyggeligt ud!

Susanne sagde ...

Ååååhhh - hvor jeg da elsker at du har fanget mig med gaflen i munden :o) Det var en ekstrem hyggelig dag - masser af god kemi og gang i mavemusklerne !
Kh
Susanne, som også håber at vi bliver inviteret igen.

HANNE sagde ...

I står på listen til næste gang, det er helt sikkert, for i er bare for sjove og søde at være sammen med :O)

Bebiane sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud på billederne, fik i slet ikke strikket......eller spiste i kun *hihi*
Kh. Bebiane

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, der har du da været i ualmindeligt godt selskab ;o)

Kvosted....så MÅ jeg altså lige høre dig, om du kender Svend Andersen? I min barndom spillede mine forældre badminton med Svend og hans daværende kone Kirsten hver lørdag morgen - og jeg har da været på sommerferie i Kvosted City ;o)

KH Tina