fredag den 19. juni 2009

WWK-day i lørdags (nu med billeder!!)

Sidste lørdag så man så lige mig drage hjemmefra med vattæppe, strikketaske og termokande - og extra panodil og zymelin fordi kraniet var fyldt med snot!! - og så mødtes jeg på Centralbibliotekets p-plads
(det eneste sted tæt på midtbyen man snart kan holde mere end de berømte to timer) med to af mine farvorit-veninder...
De havde sjovt nok samme oppakning og så gik vi ned til Hjultorvet, hvor der angiveligt skulle være fælles strikkedag i anledning af international World Wide Knitting-day.Og dét var der - og før vi fik set os om var vi bænket ved "Seriøst strik-for-sjov"s strikkehappening - et strikketøj som man kunne være 8 om at strikke på, på een gang!Hvad det var...hm... en faldskærm, en borddug, et rundt tæppe eller noget helt andet kan det ende med at blive til - sjovt var det i alle tilfælde.

Efter at have strikket sådan i fællesskab i nogle hundrede maskers-tid, fik man en ny forbipasserende til at tage over og så kunne vi tre strikkeglade veninder finde vores eget strkketøj frem.Det gik ikke ram forbi; de andre strikkedamer skulle lige se hist og her og hvad var nu det vi er igang med - og den ene af vores lille tre-kløver, måtte et par gange op og stå fordi hun var iført det dejligste Topstykke - det sidder nu også rigtig pænt på hende... og andre af damerne fra Seriøs strik for sjov var iført samme model - men havde forlænget det og bar Topstykket som en hel kjole... smart!

Og vi havde musik til arbejdet - for musikskolens marimba orkester spillede op - og unge smaspilgrupper gav den gas med flotte - og MEGET hæøje - numre. vi havde en hygeglig dag sammen - med strik i offentligheden - og sluttede fa med laks og kylling på Jensens ( der helt ud over sædvane viste sig far den flotteste servicemindede side ved at find eet bord til os uden problemer selv om min reservation af bord derinde var glippet for dem i travlheden! Super - og som sagt lidt usædvanligt for dét spisested!)


En dejlig dag med gode oplevelser... tak for det, Lisbeth og Sarah....

1 kommentar:

Lisbeth K sagde ...

Selv tak for hyggeligt selskab sidste lørdag. Det var ren selvforkælelse at drage afsted til et strikkearrangement sammen med 2 dejlige veninder. Og vejret var med os.

Jeg var ladet godt op på den mentale konto, da jeg kom hjem til familien - som også havde hygget sig.

Knus