mandag den 4. oktober 2010

En forfærdelig skøn forsamling...Af og til er nydelsesfaktoren så høj, at det tager mig lang tid at blive færdig med at nyde af det der er sket!

Sådan var det med en forfærdelig dejlig tre dages tur i sommehus med de her damer;Hanne, Trine og Lisbeth


Sådan en afslappende og hyggelig weekend gir' en del på overskudskontoen for mig.

Overskud af fornøjelse, overskud af glæde, fnis, latter og viden om hvem andre mennesker er og hvad de sætter pris på.
Som altid er det netop dette der beriger mit liv allermest; at komme tættere på andre mennesker, andre med et helt andet afsæt end mit, med spændende historier og liv at fortælle om, og med andre forudsætninger end dem jeg kender mest til.
Og ja, i dette tilfælde også med andre færdigheder end mine, bla. i forhold til håndarbejde og strikning.Trine havde købt garn udenlands for alle - også for mig endte det med!
Og Trine er naturligvis en smule Storm-P agtig, hvis tingenen ikke lige fungerer - så det gik rask til da vi skulle dele et kilo af en lækker meleret brunblå supersoft - ahhh, heldige mig!


Hanne og Lisbeth morede sig gevaldigt over tossede hoveder på nettet...

Jeg måtte sige farvel en halv dags tid før de tre andre - blev hentet af ham min hjertenskjær, for vi skulle til barnedåb hos vores lille bitte grandnevø - og den slags skal passes - også selv om jeg så måtte "undvære" den sidste oprydning og rengøring af sommehuset...

Og ihh, hvor de dog ælsker at blive foreviget!! NOT!

Det var blevet til en weekned med strik, garn af flere slags, fed og cons, tykke pinde og finere pinde, med hurtigstrik, eget designs, flotte mønstre, masser af ravelry-surf, snak, grin, kage, "kold rå fisk", suuupergod øko-is, lækre, hjemmebagte morgenboller, snak i sene nattetimer og lidt i det tidlige morgengry, solskin i Gilleleje, 3-4 garnbutikker, stof med søøøde mønstre til pigebuxer, mega-overvejelser om mere garnkøb?, indsigt i egen yndlingsfarvesammensætning, masser af the og kaffe, cola og vin, skøre indfald, egne ideer, sjov og ballade og en hel masse ærlig snak!


Hanne blev sat i mesterlærer udi at lave sushi- og var ferm som risruller....meget appetitligt resultat....
OBS! Hanne, jeg ved ikke om dine to strenge lærermestere roste dig, men i hvert tilfælde får du her min udelte rose for resultatet - det kan du godt gå i gang med ene og alene! Mums....


Klar parat ... grib pindene!
Trine beherskede spisepindene ligeså godt som strikkepindene... og i portvinsglassene er der... soya! En uskik, hvis man spørger mig... jeg vil gerne ha BÅDE soya OG portvin...!- og kort efter start var fadene jo nærmest tomme....

Hold nu op hvor jeg hyggede mig - og jeg har en stærk fornemmelse af, at dét gjorde de andre også! Vi har da i alle tilfælde allerede næste weekend-møde på bedding - kan vist liiiuge nå det før Fanø kalder i september næste år!

Til dén tid har vi 2 års jubilæum med vort venskab - og dét skal vi fejre; til strikkefestival på Fanø igen - naturligvis!

3 kommentarer:

Maria sagde ...

Mmmm, sushi.... Kunne jeg godt spise nu... Og I er da ret gode til det!!! Ser dejligt ud, også damerne - der elsker at blive foreviget!

Lisbeth K sagde ...

Hørt! I er simpelthen forfærdelige at være sammen med ;-) - altså forfærdelig skønne!

Kh. LisbethK

hjemmemortil9 sagde ...

MARIA... uh ha ja - "nogen" er gode til det der med at lave lækker rå fisk.. og det er ikke mig! Jeg nøjes med at spise det!!
LISBETH K - ;0) Nemlig, søde du!