tirsdag den 19. oktober 2010

Lige et øjeblik...

DEJLIGT! Stablerne er ryddet, der venter ganske få småting, der er sendt videre og ryddet op. Nye tiltag er etableret og herfra skal det ikke længere sande til...


Tilbage er det infame hold i nakken og i den ene skulder, som har varet det meste af 14 dage snart! Sådan med lidt bedring undervejs... og det er pokker-mig ganske trættende og jeg kan mærke tristheden sætter sig fast så snart den øjner en mulighed - og dét går bare ikke - IKKE her hos mig, nixen!!

Jeg vil ha has på den del af mit liv også - og jeg skal nok få det. Jeg er jo så heldig at jeg jo altid får det som jeg vil ha det, ikke? Dét vil mine søskende i alle tilfælde mene..... og det er ok med mig. For jeg tager jo selv de initiativer og det ansvar der skal til... så det passer mig bedst!

Så projekt at få has på er sat i værk!

Det er en 3 punkts kur dette her;
1. - var at få styr på alle mine papairer og bunkerne der bare nu nærmest er glemt!
2. - er at tage hensyn til mig selv - i rent fysisk form!
Jeg har jo min morgenrutine med yoga tidlig, tidlig morgen. Sådan har det været de sidste 3-5 år så det er såmænd blot at fortsætte.....
Jeg laver ikke en intakt solhilsen, men jeg har 6 fulde yoga positioner og de to sidste i tillempede stil - det kan jeg dårligt undvære og det er for mig med til at gøre meget godt for mig. Det tager kort tid og jeg kan sagtens køre dem igennem intenst, uden de store ofringer af andet i min rutine!
Så er der et par afspændings- og udstrækninghsøvelser - der er levn fra mine gentagne gravid-tider. Gode øvelser der kræver lidt af mig, men gir en hel del på smidighedskontoen. De er alle vigtige faktorer for at jeg kan holde min lænd, bækken og hele ryggen god nok! Gør jeg dem ikke i nogle dage, så er det alt, alt for tydeligt...

Med migræneanfald i flertal og langvarigt hold i nakken, kan jeg let forledes til at springe over denne del af min rutine - og nøjes med mine to store glas vand - men det er slut nu!

Ligeså er det slut med at tage mere smertelindrende medicin - der alligevel ikke har den ønskede effekt... Så nu er jeg på 4. døgn uden medicin og der er ikke værre smerter end med pillerne! Tankevækkende...

Og 3. del i min hjemmekur er; lækkerier!

Ja, ikke kun dem med sukker og chokolade - men også lækkert at gøre-ting!

Fx er det at tage mig mere tid end bare lige det der kan krammes ind her og der, en vigtig og god ting at gøre - for mig selv!

Dét er nemlig lækkert.

Således har jeg i går morges strikket en hel babyhue på blot nogle timer! Det er noget der kan imponere mig selv - for jeg er ellers en laaangsom strikker.
Og den blev god - ahhh.... mere succes!

Succes - dét er hvad det er, denne min hjemmelavede kur!

4 kommentarer:

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Det lyder da godt nok træls Susanne - håber virkelig at din hjemmelavede kur får bugt med nakke og migræne for det er da en ond sammensætning at rende rundt med.

God bedring :)

Nanna sagde ...

Tak for inspiration. Jeg er en samler, og gemmer alt muligt. Særligt når det kommer til strik - og til minder.
Men nu fik jeg taget mig sammen til at begynde projekt "sorter i kasser". Jeg købte en stak kasser i går, men flere behøves. Jeg må afsted igen.

Tak for sparket :-D

Kh Nanna

Elisabeth sagde ...

God bedring til deg! Jeg gjør også yoga... og det virker på ømme/vonde muskler... :)

Klem

Malene sagde ...

Hej :-)
Hvor ser din familie bare dejlig ud, tak for kigget.
Kh
Malene