søndag den 12. december 2010

11, DECEMBER knap en barselsgave

En kær veninde fødte for mere end tre uger siden sit 5. barn - og jeg er forfærdelig ked af at måtte indrømme, at jeg bare ikke har fået den ellers allerede samlede barselsgave sendt af sted!
Jeg har strikket en lille vest (foto taget før blokking!) i øko-alpacca-rester til den lille ny - den 5. søn - og den skulle ha en bette knap - mest for syn skyld, tror jeg.Valg af knap til den lille rib-rib vest er altid en dejlig og billig fornøjelse, når man som jeg ejer en anseelig knapsamling! Gamle, sære, kønne, enlige, særlige, mærkelige, brugte og forskelligartede knapper....
Jeg valgte en grøn, glat knap der matcher den ene stribe i vesten!

( - og så blev vesten blokket!)

I pakken kommer der også lidt mundgodt til de store drenge og lidt kikserier at smaske i mens man ammer, en pose dejlig the og desuden een bog til fælles deling mellem de stolte brødre!

Det var sin sag at finde noget jeg tror kunne interessere både den ældste og den yngste - men valget faldt på en bog med titlen; LORT - hvem, hvad og hvor... en pop-op bog med både fakta om lort og billeder mv. Der er dog ikke lugt med - og det tror jeg, veninden sætter pris på!

2 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Jeg er sikker på at din veninde vil sætte endnu mere pris på din gave når hun får den inden længe.

For nu er den store gaveregn sikkert aftaget, og en ting der er valgt af en man holder af, finder altid lige ind til hjertet - uanset hvor og hvornår den kommer. :)

hjemmemortil9 sagde ...

Åh ja, det er jeg ikke spor uenig i, Ulla - men jeg er da træt af at jeg er så sen til at effektuere noget jeg faktisk havde gjort forberedelserne til... og så alligevel; der ER jo gode grunde nok ;0)