torsdag den 9. december 2010

9. december ... JULEFEST

Julefesten i aften er een af de eneste vi altid deltager i. Vi har aldrig brugt at deltage til juletræsfester hid og did - og da vi ikke har brugt børnehaver og fritidshjem osv. har vi været forskånet for at skulle spise frost-æbleskiver og spise bussemandspebernødder i et væk hele december.
Vi nøjes med denne ene og helt igennem fabelagtige dejlige julefest på friskolen - og som den da er til at nyde....
Der er ikke bare feststemte børn, men også søskende og forældre og endog bedsteforældre der deltager. Der kommer gamle elever for at ønske deres lærer og yngre kammerater god jul - og som tiden er gået så er der nu også forældre til børn i de yngste klasser der engang selv var elever her på skolen! Og selv om der er sket mangt og meget på de 27-28 år skolen har eksisteret så er det alligevel som om ringen sluttes.

Vi er mange til festen nu - og det bliver hedt!

Der vil være små boder i hver klasse - lige fra spøgelsestour gennem et mørklagt klasselokale til sing star med altid klappevilligt puplikum.
Her er der sikkert som altid både forældre og lærer der tør vove sig ud i prøvelser til skue og moro for alle eleverne!
Der vil være bowling med filtklædte colaflasker og strikbolde og der er gættekonkurrencer af forskellig art, lykkehjul og så er der fiskedammen hvor man er stensikker på gevinst HVER gang!


Allerbedst er at alle aktiviteter koster den svmilende sum af 1 krone at prøve!

Der er optræden af skolens forskellige kor og der er naturligvis fællessange!
I den store forældrebemannede bod er der hjemmebagte kager, glögg, sodavand og øl.

Sidst på aftenen er der det traditionsrige Luciaoptog med en mørklagt skole hvor mere en 200 mennesker sidder ganske stille og ser de skønne unge piger gå gennem festsalen med levende lys og strålekrans, alt imens de synger med deres milde stemmer ...Jow, denne julefest er i sandhed en vigtig begivenhed som vi hvert år ser frem til og nyder at deltage i!

1 kommentar:

Kamma og Ko sagde ...

Vi har været til en fremragende julefest i børnehaven, med hjemmelavet mad fra start til slut, helt uden frost-æbleskiver og bussemandspebernødder... Så det kan altså også forekomme ;-)
Lyder også som en dejlig fest I havde på skolen.
Jette / Kamma og Ko