mandag den 3. januar 2011

VI - DE HELT ALMINDELIGE!

Vi er flere der efter søndagens debat på tv nu ved, at vi er "helt almindelige" Helle Thorning Smidt bedyrede at "den helt almindelige dansker" ikke vil blive ramt af skattesigninger hvis hun kommer til fadet ved næste valg!


Ak ak ak - jeg er mere end almindelig, idet jeg jo har en indkomst der svarer til ca. en tiendedel af Helles "den almindelige danskers"!

EEN MILLION!

Er du da vimmer... jeg kan næsten høre hvor ualmindelig almindelig jeg så er - med mine små 95.000 tjente kroner om året!

Ha ha ha - ja, man kan undres over, at vi overhovedet får mad hver dag - men det gør vi altså - almindeligvis!!


PS. - og jeg er stadig - på helt almindelig vis - i total vildrede med hvor der mon dog skal sættes kryds når det engang bliver aktuelt!!??? Jeg er ikke Helle fan - laaaangt fra og ganske så tvært om! Jeg bryder mig ikke om hendes facon, hendes hovne og overlegne attitude og ej heller synes jeg hun kan siges at vinde den almindelige dansker... dertil er hun ganske enkelt for lidt ... tillidsskabende og tryghedsvækkende. Og allerværst; hun er ansvarsforflygtende og hun ynder at skyde skylden på de andre - lige den type vendinder mine døtre ikke må lege med i skolen og som mine sønnes advares imod at blive kærester med!
MEN - jeg heller ikke til blå blog! Og Villy - vores allesammens Villy - han vil jo pege på hende den hovne hvis han får mulighed for det... så jeg aner ikke hvad jeg skal krydse af ved....Hjæææælp...

9 kommentarer:

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Jeg så lige akkurat den duel for at blive afklaret, men det gjorde jeg bare ikke! Til tider en barnlig fremtoning fra begge lejre. Hver gang de ikke ved hvad de skal svare, kommer der barnlige anklager. Jeg var skuffet over dem begge og jeg er også bare SÅ meget i vildrede hvor krydset skal sættes!
Håber der er noget tid til det skal sættes, så man måske lige pludselig ser "lyset" :) - vi kan da håbe Susanne :)

Jane sagde ...

Bare du ikke sætter kryds ved Pia K, så er det ok ;-)

Maja sagde ...

Jeg har det fuldstændig som dig, helt og adeles i vildrede, men tænker også tit forandringer må der til, så er det hvor de forandringer skal komme fra.

June sagde ...

Hold da op....kan godt høre, at Helle aldrig vinder dit hjerte ;-)

Min indtægt er som din....er førtidspensionist, og det bliver man jo ikke rig af. Men....jeg synes så bestemt ikke, at Helle virker hverken arrogant, hoven eller de andre ting du nævner.

Så jeg ved godt hvor mit kryds skal sættes ;-)

K.H June

hjemmemortil9 sagde ...

jeanette - HÅBER HÅBER du får ret i dit HÅB!

jane ... ikke engang om de så endte med at være den eneste mulighed, du - så tror jeg for første gang at jeg ville synes der lå en værdi i at stemme blank!

maja - ja... HVOR skal vi vende os hen for at få troværdighed, tillid, respekt og MOD til at turde i et og samme parti og alt i een person???

june - næhhh, alt afhænger jo at de øre der hører og de øjne der ser...

Ulla sagde ...

Helle Thornings største problem er, at hun er et politikerdyr, der har indset, at som socialdemokrat kan hun få magt. Det ville hun ikke hos de Radikale, hvor hun høre bedre hjemme.


Hvor X skal sættes afhænger i bund og grund af, hvordan man tror en økonomisk krise løses

Øget forbrug = Rød blok
Ved at spare = Blå blok

jeg er ikke selv i tvivl.

Kirkesjov sagde ...

Feeed blok - og dejlig familie du har! Her må jeg da følge med :-)

Og hvis du spørger mig bliver du nødt til at stemme på Lars-drengen - ellers går det først helt galt! Hellere finansiel ansvarlighed end at lade Helle køre landet i sænk på sin egen hovne facon.

Kh. Mette

P.S. Kig endelig forbi hos mig hvis du har lyst.

folehave's univers sagde ...

Altså, bare ryk længere mod venstre. Helt ud til den yderste kant, som jo ikke heller er farlig. Helle har jeg det heller ikke så godt med, Villy er blevet hale hæng hos Socialdemokraterne. Nej det er svært, men jeg ved hvad jeg vil.

anja sagde ...

jamen jeg glæder mig bare til at blive en almindelig dansker :) bare et år eller to for at prøve...