tirsdag den 1. marts 2011

Føs'da', strik og plads til forbedringer....Vi har holdt børneførdselsdag - nå ja, det gør I jo nok så tit! - vil nogen nok mene! Og jo jo det er da sådan et der er hvert år en del fødselsdage at fejre her i huset.

MEN det er ikke alle der giver anledning til at snitte utallige agurker, bage voldsomme mængder af pølsehorn, snitte flere hele kilo gulerødder og piske i litervis af flødeskum! Det gjorde lille dagmars 8 års dag i fredags.
Den 25. februar fyldte hun år - og vi hjembragte 16 jævnaldrende fra skolen - og det gik aldeles fantastisk!

Hvad der var næsten endnu mere fantastisk var at alle forældre mødte op herude på landet . 16 km fra "deres" by for at hente deres afkom OG de havde tid og lyst til at blive og få kaffe, lagkage og hyggesnak hen over vores lanbord mens alle børn samt diverse medbragte søskende legede samme i en kæmpeflok i vores store stue. Dét var virkelig værd at være vidne til. Og det er G U L D at give hinandne den form for samvær, når man i fællesskab er forældre i en klasse der er på vej.....

Jeg har haft min kamera på afveje i mere end tre uger. Glemte det til en dejlig 40 års fest jeg var til - skulle ha modtaget det til en strikkeaften - men der glemte min veninde at tage det de 50 km med den anden vej - og først i tirsdags blev jeg så genforenet med mit cANNON - oj, det var dejligt.
Så nu skal der findes strik frem - både det der er blevet færdigt i den tid kameraet var ude af huset og det der er påbegyndt undervejs skal foreviges.

Ha... og indrømmet; jeg er begyndt på endnu et projekt.
Et stort et. Et med masser af glæde i. Et jeg laver fordi jeg så gerne vil. Et jeg næsten ikke kan vente med bliver rigtigt færdigt og givet til hende der skal modtage det. Hun har brug for det. Hun får det ikke selv gjort - jeg kender hende! Og hun fortjener, at jeg gør det for hende.... men tænk, jeg er alligevel ikke engang heeeelt overbevist om at hun bliver glad for det! Dét er en noget underlig konstellation af følelser og fornemmelser, ikke?


Og så er der alt det andet der er igang.
Alle de mange mange gram fibre der får lov at boltre sig hen over mine strikkepinde.
Der er ikke meget nyt garn - jeg har vitterlig gjort et indhug i lagergarn. Det er godt!
Og de få ting der er nyindkøbt er af den prisbevidste slags.

Noget har skuffet fælt .. lige så jeg næsten kunne tude af skuffelse.
Og jeg er endnu ikke klar over om det virkelig skulle være mig selv der har gjort noget fatalt forkert, siden det blev sådan en skuffelse (- mere om det når foto kommer på.)

Andet, jeg også havde høje forventninger til, blev sådan la la... Så jeg kan ikke begribe at alle lovpriser disse to garner så det næsten er en helligbrøde hvis jeg må tilstå at det skuffer mig!!

Men men men - jeg har for første gang i laaaaang tid KØBT en opskrift. Jo, den er god nok! For jeg fik et godt tilbud af tris der skulle ha home party med Rasmilla - og så slog jeg til - og valgte også at købe opskriften, fordi den der Viggo ser så dejlig ud. Også selv om jeg nok kunne regne den ud, hvis jeg nu tog mig sammen, så var det sådan en dejlig fornemmelse at fråse lidt og give mig lov til at bruge lidt penge og modtage det hele på et sølvfad!

4 kommentarer:

hanne sagde ...

tillykke til barnet og med det vellykede arrangement:) glædermig til at høre mere om garnet..og projekterne!!!!

Hyldemor sagde ...

Tillykke med Dagmar! Ser ud til at have været en dejlig dag!
Kh Maria

Losarinas mor sagde ...

Åh, hvor fedt at fylde huset med forældre og børn og fødselsdag og gaver og hurra og glæde :-)

Lisbeth K sagde ...

Tillykke med sødeste Dagmar! Det lyder som en helt igennem fantastisk fødselsdag og med en superafslutning. Sådan forsøger vi også at gøre i vores børns klasser - nogle forældre har bedre tid end andre, men det er altid hyggeligt, når det sker.

Glæder mig også til at se dine strikkeprojekter og høre om dine garn-oplevelser.