onsdag den 9. april 2008

MINI
Fakta box:Opskrift; MINI fra Design.Club.dk


Garn; DUO Silk Merino, fv.595


Forbrug: knap 150 g


Pinde: str. 2½ og 3, naturligvis ADDI Turbo


Knapper: Perlemors hjerter


Ændringer; har strikket den op i størrelse i forhold til hvad den findes i – jeg har strikket i str. ca. 3 år – og så kunne den godt have tålt ca. 5 cm mere i længden….


Hot/Not: Jow da - den er HOT – men som sagt gerne lidt længere næste gang – og selv om dét garn er mit absolut-favorit-ælsker-det-garn så må jeg også erkende at lige hende her Gudrun er lidt hård eller skal vi sige ihærdig med sit tøj når det skal af og på, og sagtens kunne have brugt en trøje/overdel med mere krads og hold i – den bliver ligesom lidt sart og slasket til hende og hendes temperament! Tror den skal prøves i en alm. Duo – og så er farvemulighederne også større – silk merino’en laves nemlig kun i få farver.

3 kommentarer:

grendesign sagde ...

Skøn, skøn Mini - og herlige billeder af den asparges-spisende datter.
KH Britt
....som er fuldtsændig sikker på at det er dig jeg har oplevet fortælle om dit liv til et Novo Nordisk arrangement i Bella centret i maj 2007. Især kan jeg huske garderoberummet med hylder til alles tøj. Du gjorde et stort indtryk på mig! Er det dig?

mortil9 sagde ...

Hmmm ja det må jeg jo tilstå at det er - MIG ... der var hos Novo Nordisk et par gange og fortælle dels i Bella centeret og dels i Torsoen i Sverige.... Tusinde Tak for din søde tilkendegivelse om at jeg gjorde indtryk - det kan nemlig godt følels lidt... hmmm... ensomt at gå fra sådan et arrangement og ikke kende nogen af dem der var tilhører! Tak skal du have....

grendesign sagde ...

Cool, sådan at løbe på dig igen her i blogland!
Og du kan roligt lappe det i dig - du gjorde indtryk på rigtigt mange den dag!
KH Britt