søndag den 4. maj 2008

Island - nu med en dejlig, ung kvinde.....

I fredags kørte jeg vores ældste af sted til toget der ville bringe hende til Kastrup Lufthavn hvorfra det gik med fly fra Iceland Air op og af sted til den smukke nordlige kæmpeø..... og dér skal hun så arbejde og lære andet og nyt - og nyde sin frihed og savne os og alt det der.......
Tør du ta' fotos af mig... stooop det! Rikke ordner hår OG læser avis


Så DERFOR er jeg helt sikker på at der på Island nu er en endnu bedre stemning - for med det livsstykke af en datter, med en sund, naturlig og helt igennem elskelig indstilling til livet så er de altså rigtig, rigtig heldige på Island ... ja, de er!
Rikke leger cool iført Lauritz's krokodille-solbriller! april´08

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Pøj, pøj med datteren, der nu indtager Island. Det er langt væk, er det ikke?

mortil9 sagde ...

Jeanette Mariae - jow, lidt langt væk er det - men hun har før været væk i halve år og hele Europa rundt - hun er bestemt ikke Berthel Haarders foretrukne student! Har endnu ikke lagt sig fast på et studie men brugt tiden i de sidste år på at rejse og arbejde og være til... og vi klapper i vores små hænder og nyder smilende når hun fortæller os, at den sociale arv efter os, hendes ikek så karrierefikserede forældre, er tung at løfte!! Og påtaget klagende siger, at hun så gerne ville at vi ville pålægge hende lidt mere stram deciplin og punke hende igang med et eller andet fornuftigt studie og en masse forventninger hun skulle indfri!!! VI for vores del er helt rolige, vi véd at hun er et fantastisk menneske og at hun på alle måder er et gode for samfundet, hun kan selv, gør det gerne og er i dén grad en ven og en ansvarlig medborger! Så vi afventer roligt at hun finder sin vej... ud og ind og op og ned! Med en god studentereksamen kan hun sagtens tåle at vente og afvente - og vi nyder, at hun slår sig løs... og så koster det kun nogle få tusinde at ta' til Island HVIS nu hun skulle blive ramt af amor mens hun er deroppe, så vi vil sagtens kunne komme på visit... ;0) hun e r en utrolig flittig brev- og mailskiver så vi er "med" hele tiden og dét nyder vi....liegsom vi også opdaterer hende her hjemmefra tit og ofte! Så jow, vi savner hendes daglige sang og trallen, hendes smukke smil og gode sindelag og hurtige aktion når noget skal klares - men vi nyder at andre får del i hendes dejlige væsen også!(lød alt det ikke meget, megte objektivt?)

Anonym sagde ...

Nej, men jeg kan mærke din datters sjæl gennem dine briller. Og det var en vidunderlig følelse. Kan kun glæde mig over den ballast I har givet hende og der er da ingen tvivl om, at hun ved, at hun er heldig. Fortsat pøj, pøj. Tænkte iøvrig også det der med amors pil. Jeg kendte engang en islænding, det er helt specielle mænd, der lever deroppe og det er positivt ment. Dejligt sindelag. Knus herfra og god aften ;-)