lørdag den 7. juni 2008

Lyserød og med massevis af blomster

Så fik jeg sendt en gave af sted - en lille pigebaby fik min kreation med blomster !

Jeg var lidt nervøs for at sende den til København, for jeg var usikker på om hendes mor nu egentlig er til "lyserødt" og sådanne "sjove blomster", for måske var hun mere til enkelhed og absolut intet i lyserødt?

Men jeg greb chancen, for da jeg for ganske nylig sendte et smukt rosenmønstret velourhåndklæde til den lille ny - og et par gode børnebøger til hendes storebrødre! - ramte jeg plet mht. gavevalg! Hendes mor blev dengang meget, meget glad og skrev mig et langt brev med tak for både øko-chokoladen, pigegaven og de gode bøger til drengene - men denne trøje var jeg nu alligevel usikker på OM hun ville kunne lide - men tænk; alle mine forbehold blev helt gjort til skamme!! Det var lige dén trøje lillepigen manglede - godt!


Mønsteret er inspirteret af 4 forskellige mønstre og ideer, som jeg har hugget lidt fra hver især - så det er vel egentlig min egen kreation!

Størrelsen er "nyfødt".(set forfra)


Garnet er Løve bomuld - og jeg har brugt godt og vel 50 g af den gammelrosa og så lidt af hvert af alle de øvrige farver. Knapperne er perlemor fra min knapkasse - og de to øverste er mindre end de øvrige 6 knapper - og sidder tættere!

Jeg har brugt pind 2½ til kanter og de hælkede blomster - men pind 3 til resten af trøjen.

Jeg synes det - alt taget i betragtning - er blevet god lille pigetrøje, og med så stor en glæde i modtagerens hjem så er jeg sikker på den bliver brugt... men jeg vil ikke lave en mere i samme format eller med samme proportioner!

Blomsterne er jeg stadig vild med - og flæsekanten forneden - samt det runde bærestykke - og så må vi se om det føre til andre kreationer.....
(Ryggen)

6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Jeg synes den er intet mindre end fantastisk. Jeg får straks lyst til at forsøge mig med en kopi :-)

Jette H sagde ...

Hvor er den sød, den må da blive brugt flittigt :)

Vivian sagde ...

Naaai alzå, hvor er den dog GOD! SÅ kan man godt holde lyserød ud når der sådan er strøet rustikke blomster udover! Selv hvis man ikke ikke skulle være for vild med lyserød er endda mit gæt!

Superflot!

VIvian

Mette sagde ...

Den er jo intet mindre end fantastisk! :-D

Anonym sagde ...

Hvor er den flot!
Hilsen
Ólrun

Fru Thorsted sagde ...

Jamen altså... Jeg kan da kun tilslutte mig de forrige talere; helt vildt sød pigetrøje! Superflot "skrab-sammen" du der har begået.
Marlene