onsdag den 30. juli 2008

SelvhelbredelseJeg er godt igang med min lille "selvhelbredelse" i forhold til min fobi for hele vrangpinde.
Lige nu havde jeg tænkt, at det lille mønster fra den køkkenblå babytrøje skulle leves endnu mere ud - og hvad var mere afslappende end at have gang i små køkkenhåndklæder i bomuldsgarn og med et let RETmønster? Ren terapi.
Så jeg gik igang med lidt af alt det garn der jo forefindes på matriklen... i sommerligt pink-lyse-røde-boardux-lilla farver. Lidt Muskat Soft... selvstribende og på p. 4! Hu-hej, hvor det gik derudaf på mit strandbesøg.
Meeeen der var en vis form for ensformighed over sådan et håndklæde... ikke fordi det er unyttigt - vi bruger jo immervæk mere end 8-10 om ugen af den slags tørremuligheder, men det er så som så med at spore en fremgang i sådan et projekt... og med et let mønster, der også selv sørger for striberne så manglede jeg alligevel lidt motivation..... og kunne man måske lave andet af de mange nøgler i denne farve jeg har liggende?

Den populære bog har også fundet vej til mig - og der er jo en opskrift deri der nærmest er blevet en lige så omfattende landeplage som FLS'en; nemlig Pilespids.... og jeg ku' vel strengt tager godt liiige se OM det nu lader sig gøre.....
Og sørme jow da.... der er kun to hele vrangpinde i den - resten er ren ret!!!!!!! og jeg er nået dobbelt så langt siden dette lidt dårlige foto fra igår eftermiddags.....
Goood terapi, tror jeg!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er skønne ting du har gang i. Jeg opfatter simpelthen også kreativteten (læs: strikkeriet) som den skønneste form for terapi.

Dine farver er underskønne - jeg er inde i en lilla periode og suger alt lilla til mig.

Fortsat dejlig dag til dig og dine ;-)

LindaMarsvin sagde ...

I er simpelthen for sjove med de vrangpinde ;o)
Flotte farver!
kh Linda