mandag den 22. september 2008

Vanvittigt ....dejligt

Det er næsten for godt til at være sandt.... der gik blot små 15 minutter efter jeg havde postet min mail til Bente Geil til der lå svar fra samme;

Jeg skrev;
Åh, Bente - når man laver SÅ lækre ting som dine modeller så skulle det da forbydes at de ikke alle er at finde i str.frodige-kvindfolk, ikke? Jeg kan godt selv regne ud, lægge til og trække lidt fra hist og pist - men, men, men der er INTET som at kunne få det man ønsker sig i netop ens egen størrelse, og kunne sidde i ro og mag og nyde at vide, at den allerede ER prøvet af og regnet ud for een... Dét øger min umiddelbare strikkeglæde til højder der burde være alle forundt! ;0)
Så ku du overveje at gå højere op i størrelserne end til den fine XL - der er både extra XL og superextra XL mfl. ?
Dermed ville også jeg, med lidt mere end så mange andre, både her og dér, elske at kunne strikke mig et nyt Topstykke og få min indre milde Overslyngel frem i lyset!!
Så en heftig og meget kærlig forbøn for at du sætter størrelserne højt op!
En kærlig og strikke-glædelig hilsen fra Susanne
--
Og her er Bente Geils søde og positive svar;

Hej Susanne

Når, du siger sådan vil jeg gå ind og gøre noget med det samme. Den er på vej i større str. med et vingeærme i stedet for pufærme. Du må vente tålmodigt lidt endnu….

Hilsen Bente


Jamen, er DET ikke fabelagtigt!?!? Jeg har svaret hende at jeg er superglad og at min tålmodighed nu på det nærmeste er grænseløs ......

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Super, så vil jeg også vente spændt på at overslyngel bliver lavet i en større str.
kh Susanne

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Jeg har lige fundet din side, og jeg glæder mig til at følge dit topstykke.

Jeg er imponeret over at du klarer 9 unger med sådan et højt humør, jeg syntes jeg kan blive helt træt bare af mine to drenge. ;o)

Jane sagde ...

fantastisk!!!
Jeg har forelsket mig håbløst i overslyngel, så nu håber og ber jeg til at den også kommer i en størrelse mere end ekstra stor.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg er forelsket i begge modeller og venter med glæde - WHAUUUU