onsdag den 17. december 2008

I klar bedring...

Åh, tak for alle de søde god-bedrings kommentarer - de virker gør de!!! Jeg er i bedring - helt klart! Masser af god lakridsthe, ingefærd og citron, gode halsklude og puder i ryggen og mulighed for at gå ind og sove og lade hånt om hele menageriet - stole på at der er andre der tager over og sørger for de små og hinanden - så er det bare lettere at komme i bedring!

Men bedring betyder jo også overskud til en tur rundt i blogland... og hvilken tur!
Masser af lækkerier og en hel masse julegave-ting er hjemmegjort og klar til at blive gemt under træet. og alle har så travlt, så travlt med både det ene og det andet... så jeg bliver lidt skræmt; for HVAD er det jeg har glemt, siden vi ikke er bagud, er julestresset eller har ondt om tid???

HJÆLP... nu må jeg vist alligevel lave et par lister for at sikre mig, at det kan passe at der er fuldstændig styr på det hele....!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så godt å høre at du har blitt bedre! :) Stress ikke! Jula kommer uannsett, og kanskje blir det en bedre jul uten alt stresset før? Det viktigeste er at du kommer deg til hektene før selve julehelgen! :)

Gode hilsener fra Elisabeth

Rosanna sagde ...

Husk også chokolade! Chokolade giver en god følelse i kroppen, og dét er meget meget vigtigt for at få det endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale Neuhaus-chokolade, eller Lindt Chokolade, gerne den mørke med mint (mint hjælper vist nok også mod forkølelse??)
Rigtig god bedring herfra

Fru Knudsen sagde ...

Godt at høre du er i bedring og godt du har styr på det hele til jul, det minimerer jo stress. Og stress påvirker jo som bekendt helbredet. Så jeg håber du er helt kvik når vi når højtiden

LindaMarsvin sagde ...

Åh din stakkel, godt at høre at du er i bedring! Det var da heller ikke lige tidspunktet at lægge sig vandret på ;o) - på den anden side, så er det jo heller ikke så ringe endda at skulle slappe lidt af; det er jo det vi egentlig forbinder med julen, hygge og masser af tid til at lave ingenting :o)

kh Linda