onsdag den 17. december 2008

Åh, træls er jeg!

Det knager og brager i mine øren.
Det siger "Boink Boink" i mit kranie når jeg går - forsigtigt - hen over gulvet!
Jeg er så dryp-stop-snottet, at det er en YNK!
Bare at sætte mig her og skrive dette får min næse til at dryppe og løbe - uden den ringeste chance for, at jeg kan snøvle ind - jeg må - som en anden gammel bondemand - tage et lommetørklæde til hjælp og bare finde mig i, at jeg skal tørre og duppe mine ømme næsebor...
Oj, oj, oj !!
Det plejer ikke at være snot der rammer mig. Nærmest aldrig!
Jeg plejer at få ru og øøøøøm hals - og så plejer min familie, når jeg annoncerer dét, at smile lykkeligt, for så véd de godt hvad der er i vente; en hel uge med STILHED fra min side - og dét kan de dårligt skjule at de godt kan lide.... for jeg bliver ikke bare hæs - nej, min stemme forsvinder HELT!
Men ikke år - ha... i år må de udholde al min selvmedlidende og ynkelig fremfærd med snot, hoste og klagende små udbrud... øv øv øv...

7 kommentarer:

Fru Knudsen sagde ...

Åh hvor træls for dig. Jeg har hen over efteråret haft det lige sådan i 2 omgange. Så min erfaring får mig til at føle med dig, men forhåbentligt er det overstået inden jul!!!!

Anonym sagde ...

øv øv øv....og rigtig god bedring
:-)

Lisbeth K sagde ...

Kæreste Susanne

Rigtig god bedring! Jeg føler med dig - og så netop her op til jul hvor man skulle være i topform og nyde alle julens herligheder.

Her skranter vi også. Jeg havde ellers bestemt mig for at kæmpe mig på arbejde, men Astrid kastede op i nat og Jakob var også sløj til morgen - så dér blev prioriteterne vendt op og ned. Og intet er vel så skidt at det ikke er godt for noget?! Jeg hygger mig med strikketøjet og de sidste julekort, mens jeg også pudser næse.

Kærlige hilsner og god bedring

Lisbeth

Anne sagde ...

Øv, Susanne, det er da synd for dig, pust og god bedring.

Lad nu nogle af alle dine skønne unger opvarte dig, som du så mange gange har gjort, når det har været dem, der har ligget og ømmet sig.

Kærlige tanker Anne

Nanna sagde ...

God bedring dit lille pus

Kh Nanna

turvid sagde ...

Riktig god bedring!

Anonym sagde ...

God bedring til deg! :)

Elisabeth