torsdag den 5. februar 2009

En god ide - om at sende gode tanker videre...

Dette er ikke en helt ny idé, men hvor det førhen er blevet kaldt PIF - Pay It Forward - er det nu i en mere fordansket udgave - om at sende gode tanker videre - og dét er godt, synes jeg!

Denne gang læste jeg om ideen inde hos Astrid, der har HJERTET MED - og så meldte jeg mig som hendes 3. deltager.

1. Jeg lover at sende en fin hjemmelavet gave til de første 3 personer, som skriver en kommentar her, og som vil være med til at sende gaver på vandring.

2. Jeg ved endnu ikke hvad gaven vil være og jeg kan ikke love, at du får den i morgen eller i næste uge, men du får den inden der er gået 365 dage - det lover jeg!

3. Det eneste jeg beder dig om at gøre til gengæld, er, at du selv sender 3 gaver på vandring ved at give det samme løfte på din egen blog.

Så nu håber jeg jo, at der er 3 andre der vil være med her hos mig - som så selv sender de gode tanker videre på deres egen blog.....

7 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Yay! Orh, manner - jeg vil gerne være med!

Jeg går fluks ind og sender den videre i Aalerusen...

P.S. Så den udsendelse om dig og din familie for noget tid siden. Hvor virker du bare... dejlig!

Hanne sagde ...

Jeg blir gjerne med, dersom du synest det er greit - siden jeg bor i Norge... En fin og koslig ting å gjøre - alltid kjekt å få noe i posten, ikke sant?

Ulla sagde ...

Jeg vil da rigtig gerne være med, lægger det på min blog med det samme

mortil9 sagde ...

Julia - jubiii - tak for det - og så tak for dine søde ord..."rødme" !!

Hanne - Du kan da lige tro at jeg IKKE synes dte er spor for langt væk at skulel sende til Norge - dét gør jeg GERNE! Tak fordi du vil være med...HERLIGT!

Ulla - er du da vimmer hvor blev jeg henført og henrykt da jeg klikkede ind hos dig på din blog....åhhh, jeg er SÅDAN en kageÆÆÆlsker - sikke dejligheder du omgiver dig med... åh åh åh - det er jo da lige før jeg bliver nødt til at afleverer min "gode-tanker-gave" PERSONLIGT når den tid kommer, og så håbe på og krydse fingre for, at du har en lille smagsprøve jeg ville kunen tiltuske mig - hold da fast hvor er det lækkerier det dér.....MUMS

Ulla sagde ...

:-) Tusinde tak, du kommer bare

Hanne sagde ...

Hei igjen
Jeg har lagt utfordringen på min blogg, men det er fremdeles bare en av mine venninner som har hengt seg på... folk får kanskje litt prestasjonsangst av å skulle lage gaver til fremmede...

Tenkte å si at du gjerne må skrive deg på min liste, så får du en liten ting tilbake fra Norge :-)

mortil9 sagde ...

Tak Ulla - og pas bare på... en dag sker dte måske! ;0)

Åh hvor er du sød, Hanne - det ved jeg sørme ikke om jeg bør gøre - skirve mig på din liste bare for at få en gave tilbage??? Der er jo en form for regler for sådanne lege, er der ikke?! ;0)