lørdag den 30. maj 2009

LÆKKERT....ÅH; SE - jamen, seeee liiige hvad den gode post bragte mig igår...DET ER VIDUNDERLIGT!!!

Og med 96 farver at vælge imellem blir' det jo på ingen måde noget jeg stopper med at bestille af!! Nu skal der gang i pindene...også selv om jeg jo allerede HAR projekter igang!!

Jeg måtte bare se de farver, måtte ha' det i hænderne...skulle måske købe et farvekort, for jeg er så dårlig til at SE farver via computerskræmen...meeen det virkede så dumt kun at få et farvekort med posten sådan lidt for lidt på een eller anden vis!
Og der måtte da være et par farver jeg med sikkerhed vidste, at jeg kunne få brugt - også selv om de måske skulle vise sig ikke heeelt at svare til det jeg troede, jeg havde set...

Og Holst sælger det jo i 25 grams bundter også - så til de penge var det ikke så svært at vælge en farve ud som prøve...eller 3 farver...eller 4...5...6....nå ja, det blev så til NI forskellige småbundter af farver som jeg ved jeg vil få brugt af. Så er det ikke så slemt for pengepungen.. ( - og ej heller for lageret!)

Og nu er de her - og ikke een enste af dem skuffer...slet, slet ikke! Lækkert....

Og det dér farvekort...åhhhh, det kan godt gå hen og blive godnat læsningen i de nærmste uger! Det kan helt tage pusten fra mig - åndeløst lækkert, er der mon noget der hedder sådan?

Nej, men det kan godt være, at det farvekort i stedet skal bruges som een af mine "zen-ting" - og at jeg så i stedet skal læse denne ved god nat-tid?!

Jeg blev SÅ glad, da jeg igår fik en mail fra hende her - om at jeg liiiige skulle ta og tjekke hendes blog ... for jeg har vundet - en sidegevinst.


Anna er gavmild og selv om der kun var een der vandt hendes nye bog, så syntes hun, at der skulle være to andre der fik en gave også - det blev hendes første bog SUPER MOR - og den ene tilfalder MIG!! Jubiiii....Jeg var lidt bekymret da jeg så titlen - ikke fordi jeg ikke er en super mor - for det tør jeg godt stå ved, at jeg er, jeg er nemlig ikke een af dem der kan nøjes med det halvgode "en godnok mor" som var så fint og in at kalde sig for et par år siden!! - men mest fordi den primært ser ud til at være en håndbog for enlige mødre...og dét er jeg jo så langt fra.
Heldigvis læste jeg i de forskellige anmeldelser af bogen, også denne her;

For en mor med en far i huset giver bogen mindst lige så mange gode vink og tanker at tage med sig, så alt i alt – godt gået ”Super Mor”, tak for de bramfrie udmeldinger, der kalder en spade for en spade. Det kan vi lide. Endnu en bog fra dameforlaget Pretty Ink, endnu en perle.
Ugebladet Søndag

Så jeg glæder mig til at få Annas bog med, som der står i omslaget; kæk husmor service anno 2007 ..... Glæder mig og føler mig ganske rigtig som en vinder! Tak Anna...Ham her læser ikke - MIN lækkermand...og dét ved jeg, der er noget der hedder - for ham har jeg hver eneste dag - lige her. Og midt i maj måneds aftensol, ved jeg med sikkerhed hvor han opholder sig - i haven... - nå ja, undtagen om onsdagen - dér er der jo kapsejllads - men ellers....

Åh, og er man flittig så gir' det udbytte ...snart ...senere!! og han ER flittig, myreflittig - han vander og nusser og holder øje - og gør sig STORE tanker om det udkomme de 6 tomatplanter, chillien og det hele skal give os!
Jeg sidder i mit stille sind og tænker, at de planer vi har for et par uger i sommerhus i Nordsjælland måske falder lige dér hvor hans planter vil være på sit højeste...hm...skal jeg mon forsigtigt nævne det?Åh, bare fødder -så ER det da sommer, mor!Snart kan denne her også nydes... på flere måder!

3 kommentarer:

jeanette hegaard sagde ...

Stort tillykke med gevinsten :) - og sikke et farveorgie du har bestilt. Jeg bestilte også farvekort med "vedhæng", kunne bare ikke lade være.
Og det er bare skønt med bare sommertæer. Her render ungerne også uden sko og de nyder det for vildt :)

Losarinas mor sagde ...

Maj Jubel strømmer ud af dit indlæg :-)
Hvilket garn og hvilke farver ! Jeg kan heller ikke se farver på skærmen...Har tit siddet skuffetmed det nye garn..Derfor køber jeg fra nu af ! - altid farvekort :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Tillykke med gevinsten, eller rettere gevinsterne, for jeg synes egentlig jeg saa adskillige i den post. :)