mandag den 7. december 2009

Obama er en skat - og han forstod åbenbart mit vink med en vognstang....Måske læser han ligefrem med her på bloggen...? Han blev derhjemme og sørger nok for sin lille familie - eller noget - helt indtil den 18. december!
HAN er mægtig, den mand!!

Desværre så gik mit indlæg her på bloggen helt hen over hovedet på de herre "politiledelsen" og de havde jo fået den der gode ide med at fylde København op med politi'er allerede fra i dag!

De er heldige at der findes henved 5000 fleksible, imødekommende og venligt indstillede politifamilier.....

Så efter en weekend-vagt tømte vi igår aftes sokkeskuffen, vaskede alt hvad der findes af politi-tøj og termoundertøj og deslige - fik det tørret ved brændeovnen (vi har jo ingen tørretumbler her i husstanden) , og i morges kl. 7 forlod min gode mand så matriklen - og overlader til mig at aflyse alle ugens aftaler - en kort rejse til Kbh. for mit eget vedkommende, et par møder, en julefrokost, to legeaftaler og lidt andet småtteri..... for nu er jo den uge hvor han skulle have haft fri. Fri sådan at jeg kunne nå at arbejde igennem, deltage i diverse møder og være med til Luciafesten på Friskolen... suuuk...!

Gad vide, hvornår han så får de extra fridage, han nu ikke får afholdt!

Og gad vide om sokkebeholdningen slår til i de 14 dage?
Jeg nåede at få stoppet 7 løse politisokker til ham - og sammen med de 4 hele par der lå i hhv. vaskekurven og sokkeskuffen så har han jo en del med. Det er strax langt værre med beholdningen af underbuxer!!!!

Tænk, om han nu havde valgt at have sådan et arbejde der kunne kalde på ham i tide og utide! Det ville have været surt slid... men sikkert til en god løn!
Og så var vi vant til dette og havde ikke bygget vores hverdagsliv op så det ramlede så let.
Men han har jo valgt sig netop dette arbejde, hvor han går for en ussel lille løn, med med arbejdsglæde, positiv og konkret nærkontakt med borgerne og med en dejlig arbejdsplads med rigtig gode kolleger. det er sådan han kan lide det - med godt arbejde og masser af fri tid....og få penge!
Nu får han lige det han ikke drømmer om; usselt arbejde, ingen fri hed - og INTET for at man sådan kan udkommandere ham uden ordentlig varsel!!
Og jo jo de får da alle sammen penge for alt dette... men som datteren på 19 sagde, da hun hørte det; "jamen, vi vil altså hellere ha vores far!"

Og det er jo dét... vi vil hellere ha ham fri fra job en tid, svarende til al den extra tid de nu bruger væk hjemmefra end vi vil ha en check.
Men det går ikke - for der er i forvejen oparbejdet så mange overarbejdstimer inden for politiet, at det ville gøre det meste af landet politi-løst hvis de fik mulighed for at afspadserer for den tid her!!!

Nå, frisk mod... jeg har nok at se til og må stopper her.....

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Helt ærligt ! Når nu Obama gav sig, så kunne politiledelsen da også !
:-)

Lisbeth K sagde ...

Enig med Losarinas mor!!!

Håber, at I formår at få det bedste ud af situationen.

Knus Lisbeth