mandag den 4. januar 2010

Queen - vores Queens!

I morges kørte vi af sted, på hovedvejen mellem Viborg og Skive - på vej til første skoledag efter en dejlig lang juleferie.

Klokken er godt nok mere end 7.30 når vi letter fra martriklen, men det er jo mørkt...i morges lidt oplyst vha den sne der lå i forvejen og den nyfaldne fra natten.

Det var koldt og måneklart - og minus grader.... men mit hjerte blev VARMT!!!

For ved siden af mig sad vores lille børnehaveklassebarn, og hun sang - nej, skrålede - med på den cd som storebror og hun selv havde listet ind i afspilleren, før jeg kom ud til bilen i morges; En cd de to længe har spurgt til om ikke kunne blive morgensangen på vej... og jeg havde takket nej og bedt om stille og behagelig beroligende musik i mine øren ... men nu blev det så til deres valg; Queen....the greatest!

Og det VAR greeeeeeeat... storesøster Mette - der sad bag i buessen på turen i morges - spillede i foråret sidste år Queen som musical på Skive gymnasium - og hun havde hovedrolle som KillerQueen... og dét er vst ikke gået helt hen over hovedet på søster på 6 år....


.....for som hun da kunne texten og rockede med til hver en strofe i både Bohemian Rhapsody og Another one bites the dust.... så selv om føret var mere end vådt og brunssæbe-glat så var jeg med et slag rolig og tilpas, varm om hjertet og inderligt taknemmelig over hele dagens begyndelse...

Absolut ikke en ringe start på et nyt år og en ny omgang skoledage...


3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Her i huset kan vi kun godkende dén morgen musik :-)

Mette G. sagde ...

Fantastisk musiksmag dine unger har. Min bedste koncertoplevelse nogensinde var Queens i Stockholm i 1985 eller 1986. Freddie Mercury var suveræn live!

Ravheksen sagde ...

Dejlig musik og nogle meget skønne billeder. Det er bare så dejligt at læse om dine herlige unger, tak for det.
Håber du får en rigtig god dag:-)