tirsdag den 5. januar 2010

SE SE SE - I NAT ER FALDET SNE


- så bli'r her fest og glæde

så skal vi ud med slæde

se se se i nat er faldet sneJeg skal da liiige love for, at der er faldet sne...i nat og nu her hele dagen uden pause!


Vi er da i alle tilfælde nået op på de lovede 20 cm... måske endog med 5 mere!


Hm... på vej til skole med bussen fuld....


Her i det midt/vest jyske er der godt nok åbnet for sluserne.. og de lover mere ... og fygning!Det sidste er lidt svært at forestille sig, for den nyfaldne sne er så utrolig T U N G, at den vel dårligt kan fyge nogen steder... men på den anden side; hvis nu temperaturen falder bare 1-2 grader og der fortsat falder sne så er det ikke så fuld af vand og så kan det fyge... men lige nu er det perfekt til det her....
2 kommentarer:

Tris sagde ...

Wauw en sej igloo.
Jeg vil osse ha' sne!!!!
Eller... det ville jeg gerne have hvis jeg havde ferie og fri til at tage på kælkebakken med ungerne, i skoven med hunden og en travetur på stranden.
Men nu da hverdagen er startet efter juleferien er det egentlig meget praktisk (så'n rent logistik mæssigt) at der ikke er nogen sne i det Nordsjællandske.

Lisbeth K sagde ...

Wauv, det ser godt ud - og hyggeligt. Her er vi også omtrent begravet i sne - heldigvis har vi gode naboer med det rette grej, som beredvilligt stiller op, når vi ringer og beder om hjælp til at blive gravet ud. Jeg vil tro, at vi nåede op på 40 cm. sne, men det er svært at vurdere efter at der har været fygning.