søndag den 7. marts 2010

Emil fra Lønneberg-skjorte

Om ganske kort tid skal vi holde fest - bare en lille een med 40 gæster.
Vi har nemlig sølvbryllup!
Sidenhen skal vi holde konfirmationsfest for vores Agnes - med godt 70 gæster - og lige før sommeren brager løs, skal der nok holdes et studentergilde og i sensommeren også en 18 års fødselsdag! Jo, vi har en del at fejre - og en del at arrangerer og planlægge.

Det sidste er vi heldigvis rigtig gode til - når jeg selv skal sige det ;0) - og vi er i denne omgang kommet igang i ordentlig tid, hvilket for mig betyder at vi er i overskud med vores mentale energi!

Meeen lige nu er jeg gået lidt i stå... fordi jeg er på jagt efter noget jeg ikke umiddelbart kan finde - og dermed får bange anelser om, at jeg så må igang med at sy selv.... og jeg vil for een gangs skyld ikke spænde buen alt for hårdt, så lige netop dét ay sy selv, havde jeg tænkt mig at undlade!!!

Jeg leder efter en Emil-skjorte/bondeskjorte i str. 146-152-158 cl. - og kan bare ikke finde sådan een - hverken på nettet eller ude i den fysiske verden! Og det kan da ikke passe at jeg er den eneste der synes at min halvstore dreng vil tage sig godt ud i netop sådan en skjorte, vel?For mig selv skal en gammel drøm vistnok gå i opfyldelse - jeg skal ha sådan een her;

- og det er virkelig noget af en drøm at kunne få mulighed for at købe mig sådan een. Jeg bruger ikke i omegnen af sådanne beløb på andet end fodtøj normalt, så for mig er dte stort at skulle få mulighed for netop at prøve, om denne drøm nu også kan håndteres i virkeligheden!!

(Jeg ved det, der skal ikke meget til at imponere mig!)

Og så tænker jeg på, at da min egen mor skulle holde sølvbryllup, var der måneder forud hvor hun brugte tid på at få syet en fin lang og storslået sølvbryllupskjole, ledte efter en sølv-stola, sølvsandaler og en lille kuverttaske i sølv... mens jeg, i 2010 går efter at få et par fede angulussko eller et par af dem her - i rød eller æblegrøn - og så en marimekko-kittelkjole fra 60'erne.... gad vide om det mest er tiden der er så forandret - eller det virkelig er mig der har en outeret smag og ide??

Nå, mine forældres - og svigerforældres for den sags skyld - sølvbryllupsfest var jo også i en ganske anden boldgade end den fest vi har inviteret de allernærmeste med til lige efter Påske.

Så derfor er det lige nu en bondskjorte jeg er på jagt efter... til sønnen min!

13 kommentarer:

Kristine sagde ...

Jeg så noget i går der kan minde om en Emil skjorte hos Pomp de lux.
http://www.pompdelux.dk/p/webshop-webshop-boy-shirts-polos/1016-julius-ls-shirt
(Jeg vil tro at du kan kopiere linket til en browser).
Hvis linket ikke virker skal du vælge: Boy - Shirts-Polos - og så finde Julius LS Shirt.
Hvis du på forsiden klikker på "Find konsulent" kan du se en oversigt over åbent hus arrangementer i hele landet - og finde en der har åbent. Hvis du er heldig har de skjorten eller en anden bluse i 146-152, som drengen kan prøve. Tøjet bestilles normalt ifm homeparties.

Anette sagde ...

Du kan da købe angulus i sølv.... også de nye forårsmodeller. Altså hvis det der sølvbryllupsnoget løber fra dig ;o)

brit sagde ...

Ikke det mindste outreret - det kunne jeg såmænd også finde på...
..men Emil-skjorten ved jeg ikke, hvor man kan købe.

Ulla sagde ...

Det bliver en festelig tid.
Den Marimekkokjole er smuk, jeg så det i lørdags. Men endte også med at komme hjem med en marimekko, dog en anden model.
Kunne du være heldig at finde en, der vil sy en emilskjorte f.eks. via Trendsales?

Nya Holm sagde ...

Jeg har i sommers købt "Emil-skjorter" hos firmaet Ej Sikke Lej. Jeg ved ikke om de stadig fører dem, og om de laves i de størrelser, som du har brug for.
Mvh Nya

Lisbeth K sagde ...

Jeg tror, at det primært er tiden, der har ændret sig - og at du bliver toplækker til jeres sølvbryllup. Det er jo lige dig!

Elisabeth sagde ...

Åh.. så fin du kommer til å bli med den nyyyyyydelige kjolen og de fete skoene!!:)

Emilskjorte? Vi var i Danmark på ferie og i Ribe på en sølvbutikk hadde de massse av de skjortene... både til menn og gutter!:) Men jeg vet ikke hva butikken heter og jeg vet heller ikke hvor i Danmark du bor;)
Ha en fin dag!

Jette sagde ...

Valg af skjorte, sko og kjole kan da ikke blive bedre :)

Anonym sagde ...

En anden skjortemulighed er en murerskjorte - Mascot har en model Buffalo. Men den bliver måske nok for stor. Den mindste str. er en "s".
Hilsen Gitte Holm

Kamma og Ko sagde ...

Her er en der syr bondeskjorter:
http://bettekun.blogspot.com/

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Skøn kjole...har du set at den er på udsalg på www.kaiku.dk.
Stof og stil har et nyt mønster på bondeskjorte.
Hilsen Lise

hjemmemortil9 sagde ...

Kristine_ Jahhh... der ER sådan en type skjorte på PomDeLux's web shop - og de ting jeg tidligere har købt derfra har alle være super okay... TAK for din respons og ide!

Anette - ja, dét ku' jeg... men så er det ikke fordi jeg har SØLVbryllup men mere fordi jeg synes de er fine, ik'? ;0)


Brit - TAK - det er godt at høre at jeg ikke er FOR langt ude... ;0)

Ulla - åh godt at høre at kjolen ER fin... gad vide hvilken af alle de nye og klassiske der jo er hos marimekko - og som du så løb hjem med??Tak for ideen med trendsals..

Nya Holm - TAK for din ide - jeg har en kær veninde der forhandler Ej Sikke Lej - og desværre er der ikke skjorter i denne størrelse...

Lisbeth K - TAK sødeste veninde

Elisabeth - Åh, TAK skal du have... og jeg bor i det allermidterste i Jylland - kender du mon folk i Ribe siden dete r dér I holdt ferie? Jeg leder videre efter de skjorter...;0)

Jette - TAAAK skal du have!

Gitte - jow, den er for stor til Lauritz - meeen dit link fik mig til at købe netop de murerskjorter til de større drenge OG til ham-min-eneste-ene...så tusinde tak for linket!!

Kamma og Ko. - Jubiii - tak for dit gode link... det ku blive en mulighed! Herligt...

Lise - TAK søde du - og jeg har så købt drømmekjolen nu - skønt med opmærksomme læsere der liiige ved hvro der er udsalg!!! 10000 tak... og jeg har også tjekket stof og stil mønstret... super cool at du lige var her og læste med... tak!