torsdag den 29. juli 2010

L##### SYMASKINE....

Så ser man jo lige mig ved min symaskine - e n d e l i g er der tid og plads til lidt sytid... ikke noget alvorligt kreativt - bare lapperier der har ventet længe som i RIGTIG RIGTIG RIIIIIGTIG LÆÆÆÆÆNGE!
Ih den fine maskine er netop støvet igennem for fejl og mangler, den er behørigt vasket og olieret, nusset opg nurset i top og bund - og ihhhh hvor den da igen kommer til sin ret......
N O T ! ........
Oh, gid en vis mand måtte ta den og smide den lige lukt ned i sin kælder og lade dne brænde op i symaskinehelvede....

Hva gør man så???? Henter datterens oppe på hendes værelse og syr det hele ... og er så glad så glad - med en snert af ikek forløst vrede over en dyr maskine er så p**** simpel og dårlig at det ikke kan beatel sig at sende den til reperation... heldigvis har jeg ikke givet noget for den - det er svigermors maskine som kom til os som arv... og det er da den eneste trøst. Ved nærmere eftertanke så kan jeg egentlig godt huske hvordan hun sad på sit syrum og bandende og hvor tit min svigerfar var kaldt til for at yde førstehjælp... Tror ski den maskine får lov at dø endeligt NU!!!!

5 kommentarer:

hanne sagde ...

send den endelig til de evige symarker. Tiden er for kort til at la dårligt materiel, bremse ens kreative udfoldelser. Osse selvom det er lapperier :)

Losarinas mor sagde ...

Det lyder som om den maskinen skal begraves ! Væk med den !
Der er ikke noget værre end maskiner/udstyr, der ikke fungerer!

Tineke sagde ...

Ja, send den til det evige symaskine valhalla, det lyder som om den glæder sig :)

hanne sagde ...

Ja ud med den :) så længe datteren bor hjemme må hendes stå for skud.

hjemmemortil9 sagde ...

Jep - tak for jeres sympati tilkendegivelser!! ;0)