mandag den 14. marts 2011

Dansesko til en dansemus

TAK for alle gode ideer til mit spørgsmål om gode sko til bryllupsfester i år. Sko som man - altså JEG - ikke vil ha ondt af at skulle krumme tæer i eller få en fornemmelse af at flække min midterste fodrodsknogler og kileben.

Der er flere af Jeres ideer der er gode - men kun een kunne nok se lige dét jeg må ende op med når tid er.

Anja H. der skrev til mig, at "sommersandaler til fint bryllupstøj giver sådan en lidt bohemeagtig stil" - og åhhh jo, jeg er helt enig...

Når det er til smukke, høje, slanke, lækre kvinder - som Anja selv ( vi kender hinanden IRL!)

Men til en lille 168 cm lav og tyk trunte som mig, er der godt nok ikke spor af boheme over den konstellation!! ;0)

Ikke desto mindre ender jeg nok op som sådan. For jeg har jo flere krav til mine festsko! Ikke alene skal der være plads til hele min fod med alle tæer spredt godt ud - der skal heller ikke være hæl på - for jeg kommer til at ligne 2tjener Bold" fra matador når jeg sådan kommer til at stå lidt fremadlænet hele tiden!


Og så endnu en ting; der skal kunne danses rigtig i dem!

Og til en enkelt dansetime eller to ville disse være helt fabelagtige - og sikkert få mig til at gå på kompromis med både sammeklemte tæer og høje hæle...

Men men men - til to hele bryllupsfester, i sommerens varme, i kriker og på herregårdsgrus i eftermiddagstiden, ved middagen i timevis ... ja, der vil det blive ulideligt for mig!


Men danse det kan jeg li - og jeg er rent faktisk rigtig god til det. (Trods mit noget brede look).


Vi har gået til dans i årevis - som børn og unge hver for sig og sidenhen sammen. Vi kan snildt danse os gennem en hel nat, hvis der er god musik. Så da vi begge herhjemme er vilde med at danse, så dur det bare ikke med angulussåler og rågummi eller lign. Dét er fantastisk til hverdagsbrug - jeg kan slet ikke gå i andet og ville ønske at jeg kunne købe en hel Andefods kollektion. Men danse i dem, det kan jeg ikke....


Så nu har jeg efter lang tid søgen rundt omkring, bestilt disse to par hjem til at prøve på.
Og prisen er nemlig også til at leve med, for sådan en fattigrøv som mig; hhv. 129,- kr og 199,- kr.
Så kan jeg også snildt leve med, at der ikke er kvalitet forbundet med disse sko og at jeg jo næppe vil komme til at rende sommeren ud i dem.Og hvad vigtigere er; jeg kan dermed spare mine pengesedler i min "skokuvert" og gemme de der allerede er lagt til side, indtil der er nok til et par rigtige fede sandaler - som fx dem her;- og så til kjolen... ja, for jeg må have samme kjole på til begge bryllupper.

Sorry søde niecer, men det er bare sådan det er for Jeres tante!

Det betyder jo ikke, at jeg ikke sætter pris på at være inviteret til Jeres store fester, eller at jeg ikke er klar over, at I gør en hel del ud af jeres bryllupsfest - jeg kan sagtens feste trods en billig udgave af out fittet!

Faktisk måske endda bedre end hvis jeg endte med gæld fordi jeg sku "klædes ud".

Og endelig så kan man jo se sådan på det, at der er bedre råd til en stor gave til Jer, hvis ikke pengene skal pryde mit korpus, ikke?

4 kommentarer:

Nanna sagde ...

Jeg har aldrig forstået hvorfor man ikke må have samme kjole på flere gange. Hvad skulle der da være galt i det?
Hvis man lyster kan man jo variere tilbehøret. Jeg har altid sjal/ tørklæde på, til hverdag og fest. Og ja dem kan man jo nemt variere...
Godt du fandt festsko. Jeg elsker også at danse, og helt ærligt, så er der for lidt fester hvor man danser ;-)

Kh Nanna

Anette sagde ...

Der kan vist stadig købes Angulus sko med lille hæl og glat sål. Var det ellers en mulighed?

Hyldemor sagde ...

Det er jo alt det INDEN I der gælder, smukke Susanne!!!!!!! :-)

HANNE sagde ...

El naturalista har de lækreste dansesko, som umuligt kan slides op og som er de bedste at gå i. Næste gang vi ses, kan du prøve mine :O)