torsdag den 24. marts 2011

FEDT STRIK - GLAD STRIK

Nøj, jeg har simpelthen lavet det fedeste, dejligste og gladeste stykke strik jeg endnu nogensinde har oplevet før!Det er spørgsmålet OM det nogensinde kan overgås?
Jow altså, andre vil nok mene at det kan - og at det er lige lovligt overgearet at være så tisseglad for dét simple stykke strik!
Men skidt med det, for jeg tindrende lykkelig og har aldrig nogensinde haft så fed en følelse og så meget glæde ud af at strikke!
Det har været så jeg fik kildren i maven af at strikke på det - så jeg utålmodigt og fyldt af en usigelig selvfed tilfredshed sprang af sted for at hive nye garner ud af skabet og sætte nye slags sammen, finde nye kombinationer.
Det har været så G L A D et strikketøj, at jeg ikke ville ha' troet det muligt!!
Og billigt!!! Der er ikke indkøbt garn for at lave den - alt er far mit lager - og det er alle mulige og umulige garntyper der er blandet . alt lige fra Holst, Peruvian highland, arwetta, indicita, alpacca, shetlandsuld, Tvinnie, Spinni og Artic.

Ja, og hvis nogen nu tænker at de der knapper, dem HAR hun så vist frem nu - så ja, men jeg er SÅÅÅÅÅ glad for lige netop den del af denne jakke - også!
Jeg er knap-oman - samler på knapper! Ikke sådan at jeg ved præcis hvilke knapper jeg har - sorterer dem eller sætter nogle særligt op, leder efter een bestemt o.lign.. Nej, jeg har dem delt i farver - grovsorteret i fx. røde, sorte, hvide, blå og gule. men ikek mere end det ... nå ja, okay; jeg kender ret mange af dem jeg har og ved ofte også hvor mange der er af hver! Og så er det sådan at jeg ofte kan have lidt svært ved så virkelig at bruge af samlingen når jeg skal have sat knapper i strikketøjet. Men IKKE denne gang!
For halvdelen af det fede ved denne jakke er nemlig; at ingen knapper skal passe sammen!!! WOW - ja, det er jo lige MIG!
Har bare så længe gerne villet eje den der cardigan med mange forskellige knapper - hvor hver anden knap ovenikøbet er en snydeknap! Altså syet på i den kant hvor knaphullerne er.
Men det er en designermodel og ville - hvis den altså fandtes i størrelse 48 - være alt alt for dyr for min pengepung!
Men nu fik jeg afløb for min trang til uens knapperier... helt vildt skønt synes jeg det ser ud - med 19 uens knapper... jamen hvor blir jeg bare smilende og GLAD over sådan en kombination!

Tilbage var jo at få givet denne jakke til hende den er tænkt til.
For den er ikke til mig selv!
Og at den så faldt lige i god jord hos modtageren er jo bare jublende vanvittigt dejligt!
For lige med det dér begyndte jeg sådan liiiidt at ha min tvivl efterhånden som modellen skred frem...ville hun nu ku li det?
Ville det være FOR vildt til hendes smag? Ville hun gå med den?
Tja, jeg gik så langt som til seriøst at overveje OM jeg måske liiige skulle ta og tabe henved 30-35 kilo og så selv gå i den... men lige dét løsningsforslag blev dog ved overvejelsen!!!! ;0)

10 kommentarer:

Sarah sagde ...

Så blev den færdig. -Kæft hvor er den fed!!!!!
Håber modtageren bliver glad for den. -Men hvad skal du nu strikke mon?

Laila sagde ...

Den er da rigtig fed... Er også typen der elsker når det er lidt skævt, det hele!

nynne sagde ...

Er total vild med trøjen - den pirer også mit "uordenlige" sind.
Er bare ikke selv god til at komme i gang med et lignende projekt - holder mig til løvfalds nederdele når jeg skal have en på "strikkeglæde opleveren"
God weekend

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Hold da helt op den er flot..Det er også lige en der tiltaler mig..Elsker farver.;)

Ulla V. sagde ...

Jeg forstår til fulde din glæde over den fantastisk smukke cardigan. Den er virkelig flot!
Og tænk at den er lavet af allerede indkøbt garn og knapper - dobbelt fornøjelse. :))

Strikketøj som man nærmest ikke kan lægge fra sig, er en dejlig følelse. Mindst lige så god som en pose nye bøger fra biblioteket. ;))

Jeg håber at alle de glade striber og knapper faldt i rigtig god jord. :))

hjemmemortil9 sagde ...

SARAH; Tak - dejlig at du også kan li det færdige resultat! Øhhhmmm altså sarah, har vi ikke altid noget der skal arbejdes videre på - jeg er jo ikek ligefrem kendt for at være strikke-monogam, vel?

LAILA;TAK søde du - jeg vidste på en eller andne vis ganske godt at du er til de lidt skæve projekter også!! ;0)

NYNNE;Ej, men den nederdel er altså også bare SMUUUK! Og så er dte jo ellers bare at kaste sig vivet ud i at få gang i farver og garn i alle afskygninger! ;0)

HELVIG; Tak - og herligt at flere er med på farveglæden! ;0)

ULLA V.; Jge blir da helt glad når I andre også kan se det er dejligt - og ja, du har helt ret; det er dobbelt fornøjeligt når det er med forhåndenværende søm at jeg kan strikke-nyde! Jow, datteren blev glad men har desværre ikke fået den hjem til sig endnu - der har ikke været en afleveringsmulighed endnu!

unikarina sagde ...

Hvor er den fantastisk... Super cool, lækker og så bliver man glad af at se på den. Din glæde ved strikke, genbruget og hele processer skinner bare SÅ meget igennem - og fedt at modtageren blev gald

hjemmemortil9 sagde ...

Jep - UNIKARINA - og det forlyder at der er besøg i farvandet og så må vi se om den stadig kan passe..... hun lægger sig nemlig ud, min lille datter!

HANNE sagde ...

Barnet som sagde "Moder Jord" er forgabt i vidunderet, så nu må moderen nok hellere finde garn og pinde og lære den unge dame at gøre sig nyttig med uld. Moderen er også selv vild med din kreation og var glad for at gense dig og dit muntre væsen i dag :O)
Hilsen 61855784 ;O)

hjemmemortil9 sagde ...

HANNE; Hun er ganske givet lige så dejlig som moderen, hende din søde unge! Og jeg er voldsomt smigret af hendes 2øgenavn" til mig! Naturligvis ska hun lære at bruge garn og pinde - meen... come on, Hanne - du nyder da også at strikke til de unge når de nu gerne vil bruge det man laver - så du kan nu med held få brugt alle dine mange mange gram garn af alskens slags... og dét gir jo god plads til at ... købe nyt!!!!!