søndag den 6. maj 2012

6. MAJ - OPRYDNING!

Åh, det er kommet for at blive... gentaget! Livet ud og for evigt! Jeg tænker på OPRYDNING!!
Og man kan jo enten gør det nemt eller besværligt at holde orden. Jeg/vi vælger naturligvis den nemme løsning - at alle ting har sin plads her hos os - at ting bor et sted. På den måde er det lettere at finde det man skal bruge OG lettere selv for de mindste at lægge ting på plads. Dermed er halvdelen af rodet elimineret endnu før det indfandt sig! 

Man tror sikkert det er usandt, at det skulle være så nemt, hvis ikke man selv praktisere denne form for orden - men jeg vil garanterer at det virker! .... HVIS altså folk så også lægger tingenen dér hvor de skal være OG hvis man har valgt et praktisk og indlysende sted for alle ting.
Altså det er klart for de fleste at hårbørsten naturligt har plads på badeværelset - lige som hårelastikker, termometer og negleklipperen!

Og når det så er dér tingene altid bruges så er det  naturligvis også væsentligt at man vælge et passende sted, for hver af disse emner. Og med faste "bopæle" for alle ting i huset, er det dermed også sådan at alle pludselig er i stand til at deltage i den oprydning, der naturligt finder sted hver eneste dag! Ikke som en ugentlig stor omgang, men i det små og som ganske undseelige opgaver, hen over en hel dag og for HELE familien!

PS. Meeen altså; ingen skudsikker plan uden faldgruber; hos mig er der to ting jeg ikke kan få lavet en fast og holdbar rutine for - og jeg arbejder ellers ihærdigt med sagen!!! Det ene er at åbne kedelig post og det andet er at overholde aflevringsdatoerne af biblioteksbøger!! PIIIINLIGT - og alt for dyrt!
Men jeg gør igen-igen en stor indsats for det skal kunne lykkes, og gerne i mere end nogle måneder...sgu!


1 kommentar:

Margrethe sagde ...

OG aflevering af patchwork-blok til tiden :)
knus
Margrethe