onsdag den 2. maj 2012

ALLE REGNBUENS FARVERDet startede egentlig som et restegarns projekt; en hæklet hue beregnet til lille Ester... men så fik den ene af de større piger herhjemme øje på den og ville Åhhh-så-gerne have een magen til i sin egen størrelse - og ja, så fik også den anden af mine egne yngste øje på alle de dejlige farver og bad så mindeligt om ikke også hun kunne få sådan een... Og siden har jeg så efterhånden hælket sådan een til nogle af mine venners babyer og småbørn.. og jeg har måtte købe 6-8 nye nøgler bomuldsgarn for at få nok til alle de regnbuehuer! Det er dejligt, glad og hyggelig hækleri så jeg fortsætter ufortrødent!

Gudruns hue er hæklet ud i et forløb - med en fast kant i samme omfang som den øvrige del af huen. Sådan lidt i badehætte facon - og Gudrun valgte naturligvis GUL som kanfarve!! Dagmars er hæklet i baskerhue-facon - med en faster bred kant for neden og en mere fyldig  hattedel - og med rød som nederste kantfarve. Baby huen - her vist på dukken - er en almindelige alfehue-facon med små hæklede øreklapper og bånd under hagen med knap og trense til lukning - i rødt.7 kommentarer:

Britta sagde ...

De farver er da lige til at blive i godt humør af!
Og det er smart at hækle dem i forskellige former, så bliver det ikke så ensformigt.

Losarinas mor sagde ...

De er skønne !!!

susanne sagde ...

Hejsa - super flotte huer du har hæklet. Har du hæklet efter en opskrift og hvor er den så evt. fra. Vil så gerne lave nogle huer af alle mine rester.
mvh Susanne

Anita sagde ...

NØJ, de er altså vildt fede! Hvis jeg var barn i din familie, så ville jeg også stå i kø for én :-)

Fuglemamma sagde ...

Superlekre, og de virkelig roper VÅR!

Tina Ehlert sagde ...

Jeg vil også gerne bede inderligt om spdan en hue - for deer intet mindre end fantatalastiske!!!! Er helt forgabt i dem!!

Du er simpelthen så dygtig med dine hænder!!!

hjemmemortil9 sagde ...

TAK skal I have for alle jeres søde kommentarer om mine hæklede huer. De er hæklet i "frihånd" og bare fra gang til gang - så altså ingen opskrift "Susanne"-navnesøster!! Jeg har blot hæklet løs fra een ende af ;0)
Tona - HVIS du oprigtigt geren vil have een så er jeg klar til at forsyne dig - bare send mig en mail eller PM via FB, ikke? Der kan vi aftale nærmere om str. osv. Lige nu har jeg fire bestillinger i forvejen jeg skal have fra hånden men det går nok...