søndag den 5. januar 2014

OG DECEMBER GIK PÅ HÆLD


Det blev ikke hver dag i hele jule-måneden jeg fik lavet indlæg på bloggen! Æv da...intentionen var der, begivenhederne var der, lysten også - men fuldføre det kunne jeg så alligevel ikke! 
Og sådan er livet så også......og bloggen er jo trods alt ikke hele livet. Det er for sjov og for hyggens skyld!
Nu er decembers sidste dage væk og det nye ubrugt år er allerede igang!
Der har været skønne juledage med dejligt samvær, masser af hygge, dejlig mad og gode oplevelser. Og det kan vi i sandhed godt lide her hos os!
Der er spillet spil, leget med nye gaver, samlet puslespil, snakket, sunget og leget ude og inde, der er finsovet, gennemsovet og almindeligt gammeldags middags-sovet! Det kan vi også godt li'.
Nogen fik en garngave der skulle arbejdes lidt med - og dertil behøves en hjælpende hånd - gerne fra kæresten.
Barnebarnet blev stærkt begavet - men bare én ting ad gangen var den unge dames foretrukne. 

Og forleden var det så året 2013's sidste aften og der var atter mad at lave og hygge sig med, der var festborde at dække og småbørn at underholde ....og så var der jo FYRVÆRKERI! 
Og hvis nogen fornemmer en vis afstandstagen til dette, så er det så ganske sandt!
Vi havde en dejlig udvekslingsstudent med, Kesey, der er fra Australien og hun havde aldrig oplevet fyrværkeri og var totalt kuldret og opslugt af det hele - selv en fuser blandt raketter var hun vældig glad for.


Men nu er det hele levet ud og igennem - og nu er vi virkelig godt på vej til at genoptage en roligere, rar og genkendelig hverdag!

Ingen kommentarer: