søndag den 24. august 2014

GO' MOR'N.....
Uh, jeg vil så gerne ha tid til at få gode morgener
 - og sådan én blev det i dag!
At kunne finde ro og tid til hyggensnak med børn og mand, spise hjemmegjorte blødkogte æg med fingersalt og hyggemad, drikke god varm hvid the og bare lytte til alenlange beretninger om GYS og GRU historier, der er tema i skolen lige nu! 
At få tid til sammen at reflektere over, hvordan ham storebroderen vi jo flyttede til København i lørdags, mon har det sådan en hverdagsmorgen, have tid til at fortælle dem om hvad vi selv husker fra vores mange år bosiddende i København/Nørrebro af lyde, trafikken og det hele, synke lidt hen i minder fra den tid, spise endnu en lækker ostemad og have tid til, at den ene af småpigerne altså liiige bliver nødt til at finde sig en helt anden t-shirt der skal med i sportstasken..

Det er så enkelt; det handler for mig om at få tid til at SE hinanden om morgenen....det er lykken og det får jeg aldrig nok af!

Nu er der en time hvor jeg selv kan nå at blive færdig og klar, nå min lille sysselrunde i huset, fodre dyr og sætte en vask over - og så bliver jeg hentet til anden aktivitet for de næste timer.....
RIGTIG GOD DAG DERUDE!

2 kommentarer:

Vestjyden sagde ...

Tak og i lige måde.

Elsker også sådanne morgenstunder. Med ro og tid til hver enkelt. Og heldigvis har vi også flest af den slags. :-)

folehave's univers sagde ...

Len luksus morgen. Det vigtigste af alt. Du har absolut fat i den lange ende. Gid nogle flere med børn hjemme, tænkte lige så. Desværre tror jeg, at mange kommer ud i hud og hast.
God dag til dig og dine aktiviteter.