onsdag den 27. august 2014

NÅ, MEN NU LAKKER DET DA VIRKELIG MOD ENDEN.....

Det lakker for alvor mod ende af august - og det er atter blevet tør(re)vejr og solskin - og dét er dejligt!
Meeen det betyder også, at jeg har min august-like-to-do-liste jeg skal ha gjort færdig...så jeg har travlt for der er godt nok et par hængepartier...også et par jeg ved, jeg ikke når at få sat "flueben" ved, før der skrives september!
Det er okay - listen er jo min og jeg er ret fleksibel og bærer ikke nag over misligholdte aftaler ....ikke af denne kaliber!

Men rykker de ting så videre til næste måneds like-to-do-liste?
Meenjjaaannææeee...nej, det tror jeg ikke de gør!
For når ikke de kom med i denne måned, så må det anses for sandsynligt, at de ikke fik den prioritering de skulle ha haft - og det gør de næppe heller i næste måned, bare fordi jeg skriver dem op....


Så friske punkter til hver måneds-liste - ellers ku jeg jo ligesågodt skrive alt op for det kommende år...
Meningen for mig, er en form for samling på aktiviteterne, en slags skub-igang-liste, en oversigt over gøremål jeg gerne vil nå...hvis jeg kan!
Forleden blev jeg, af to forskellige mennesker, spurgt, hvad der egentlig skal til for at få mig igang med at gøre forskellige ting?
Og begge mente at de fx ville kunne provokere mig til at være aktiv, hurtig og være i fremdrift. Sådan a la "Det er nok fordi du ikke kan" eller "Det tror jeg ikke, du får gjort"! 
Intet kunne være mere forkert!
Hold nu op.......se mig lige! 
Jeg er jo sådan een der kun gør, hvad jeg selv finde godt og sandt og rigtigt! At tro negativ forventning og konkurrence bringer nogen form for aktivitet med sig for min del, er håbløst! Det gør strax tingene ret så komplicerede..... for jeg bliver bare en obsternasig og vredladen møgunge der stritter imod af al kraft!

Min integritet er ubrydelig.
Jeg ved, jeg 100% kan stole på......mig selv!
På min mavefornemmelse, min lyst og mine egne ideer.
Jeg er ret selvdreven, sådan set!

Men det betyder ikke, at jeg ikke kan tage ved lære, udvikle mig eller finde behag i ting, jeg ikke selv fandt på!
Og ej heller, at jeg ikke kan deltage, hvis ikke jeg selv styrer - slet ikke!
Jeg er faktisk god til at være "kuli", til at lade mig føre og jeg kan faktisk også godt komme op i tempo - men det kræver, at jeg dels har stor tillid til den eller de der styrer, at de virkelig med overbevisning viser at her, der tager de teten og jeg kan trygt forlade mig på at de ved hvad de gør! Og at deres motivation er ægte og favnende. 
PS. Nå ja, og hvis man nu vil ha andre forklaringer, så er jeg jo LØVE og derfor i den grad til fals for smiger - men sig det ikke til nogen!!! Desuden skal det være ægte, uforfalsket og ikke-beregnende smiger.... alt andet bringer ikke noget som helst godt med sig, fra min side!


2 kommentarer:

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Tak for et vildt inspirerende indlæg !!
At mærke efter, at lade være med at overfører pligter til nye lister - ja, der var en del jeg kunne bruge i dit indlæg :)

SY Hanne Kjerstine sagde ...

SMILER jeg er også løve.
Elsker at læse med her og fine lister du har.... befriende at det der ikke blev gjort ikke følger med over på næste måneds liste :-)