søndag den 2. marts 2008

Rytmisk morgemad...
Det gik over al forventning med den morgenmad – uhmmm – og selv de tre af børnene der har været hårdest ramt af al denne sygdom fik lidt at spise – og i dag mere end blot ristet brød, reven æble og cola!!! Det var STORE ting og det gjorde godt i både krop og sind at få lidt almindelig mad og føle sig godt tilpas med det! Uhmmm….

Det gik faktisk så godt, at de tre ældste, der er temmelig sang- og musiktossede, satte gang i en fælles nattøjs-samba med trommer og rasleæg… til fuldendt fornøjelse og glæde for os alle – nå ja, lige med undtagelse af ham selv, der som den sidste kæmper lidt endnu med urolig mave og som derfor lå og sov sin sødeste søvn i soveværelset!

Men på den anden side; hvor mange mænd har den glæde at blive vækket søndag morgen af et kor af 7-8 fantastiske, rytmiske og dejlig sangstemmer, der hver og én er af egen avl!?

Og måske - bare måske - bli´r der også tid til at røre mine strikkepinde i dag? Efter at have sat endnu en vask over - som måske kan tørres udendørs i dette fantastiske blæsevejr - dét vil da højne min livslyst betydeligt efter denne uges "nedlæggelse"; årets første ude-tørret vasketøj!
Dét rykker, når nu man ikke har en tørretumbler....

God søndag !

5 kommentarer:

Jette H sagde ...

Uha, sikke en omgang, rigtig god bedring til jer alle. Bare nu vasketøjet ikke blæser af snoren, så det bliver forfra igen..... du skulle jo gerne får tid til lidt strikning :)

Helle - Hjemmeliv sagde ...

Det ser bestemt ud til, at I er kommet ovenpå igen - dejligt! Der er ikke noget værre, end når hele huset er nedlagt med omgangssyge!
Jeg kan næsten dufte friskheden fra vinden i vasketøjet ;-)

Nanna sagde ...

Godt I er ved at være ovenpå igen, det lyder som en drøj omgang.
Og hvor hyggeligt med det store familiekor, det må nu være noget ganske særligt.

Kh Nanna

enaj sagde ...

Tøj tørret ude er bare noget af det bedste, men jeg er da imponeret over at du med 9 børn ikke har en tørretumbler. Jeg ser enormt lange og mange tørresnore for mine øjne.

mortil9 sagde ...

Tak for jeres hilsener - jeg fik tørret tøj og jeg fik tid at strikke i - åh, det var dejligt!
Jow, enaj, vi har mange laaaang tørresnore - både udenfor og i kælderen - og at vi ikke har en tørretumbler er helt bevidst valgt! - vi har heller ikke opvaskemaskine!!