lørdag den 12. april 2008

MIMOSER...

Ja, jeg må nok holde mig til den slags Mimoser som findes i chokoladeæsker ... jeg kan i alle tilfælde konstatere, at jeg ikke ejer evne til at få indsigt i hvordan menneskelige mimoser kan være så totalt viljeløst misforstående og helt aldeles skrøbelige og nærtagende. Det synes som om de går ind i en debat alene med det formål ENTEN at få lov til uden modsigelser at udbassunerer sig om dette og hint og med meget patos ELLER for med vilje og hensigt at føle sig krænkede, enestående og helt uden sammenligning og med hånden mod hjertet må de så søge væk...alenen og helt uden forståelse.... JEG fatter INTET... og jeg véd bare, at jeg ellers absolut ikke er uintelligent .....! men MIMOSER må jeg altså stå af over for..... suuuk.

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Den slags mimoser, du der beskriver, dem trives jeg ikke i blandt.
Nej, giv mig hellere mælkebøtter, der kan bore sig op de mest utrolige steder, eller også smukke roser med liflig duft men også stikkende torne.
Mimoser giver myoser ;-)

Ha' en dejlig lørdag...

mortil9 sagde ...

Tak skal du have, Anne - det gav lidt lysere sindelag at tænke på din beskrivelse; mimoser gir' myoser!!!
kh susanne

Losarinas mor sagde ...

Mimoser giver myoser - Hi HI !
Det kan være en opgave at navigerer blandt menneskers følelser..Vi må øve os i at mærke , hvilke mennsker , der tilfører os energi og hvilke , der bare dræner os, og så må vi begrænse vores omgang med sidst nævnte. Det er min ydmyge mening.
Mimoser giver myoser :-)

Anonym sagde ...

Det er da vist et nyt slogan, vi alle kan anvende: Mimoser giver myoser. Surt, at det skal være sådan, men også lærerigt. For det er da en gave, at et andet menneske/andre stiller sig til rådighed på denne måde, så vi kan lære at sætte grænser og mærke os selv på nye måder. En dejlig dag til dig og dine ;-)