mandag den 14. juli 2008

Mamma mia.....H E R L I I I I G T!!!


Så så man da lige mig stå med åben mund og ligne en torsk der var trukket på land!!

For tænk; han sagde JA!Bare sådan uden videre..... JA - til at ville med mig i biografen og se Mamma Mia - jamen, jeg troede næsten ikke på ham... Men fluks gik han og bestilte billetter og vupti fik jeg lavet aftale med de ældste om at passe på og lytte til de små der var på vej i seng - og så ud på badeværelset og så shinet mig lidt op og inden der var gået en time, var vi dem der var kørt....

Og hvilken herlig, underfundig, skøn, let og lattermild underholdning - OG masser af de sange jeg stort set stadig kan hele texten til udenad.......

Og så - ikke mindst - min absolutte fantastiske Y N D L I N G S S K U E S P I L L E R I N D E

Den skønneste dame, der er både smuk, uforlignelig, fantastisk, professionel, glamourøs, naturlig og humoristisk; MARYL STREEP

- og hun bar den film hjem - med al sit talent, sin sødme, ømhed og - ja, jeg sad bare der og var så pokkers bjergtaget som altid - og nu med sang og musik til!!! JEG NØD DET!!!!

Mamma mia for en dejlig aften..........

PS: Kunne man så bare slippe for de totalt åndsbollede oversættelser af dejlige, poetiske sange - jeg kan leve med at de er nødt til at oversætte sangene, da ikke alle kan engelsk og dermed går lidt glip af handlingen - præcis som man af og til føler man gør når man ser/høre opera - men for pokker da også!! Kunne man ikke have oversat direkte så det var værd at få indholdet med - frem for at en eller anden tossedum påståede sangskriver ville lege kispus og oversætte så det rimede og var totalt ... latterligt!! Godt jeg ikke fik set i rulletexten hvem vedkommende var - for SÅ havde jeg været nødt til at finde vedkommendens telefonnummer og have givet grov og uforskammet kritik - direkte!!!

4 kommentarer:

grendesign sagde ...

Skønt! Den film SKAL jeg også bare se! Både pga Meryl Streep, Colin Firth og alle de skønne Abba-sange.
:-) Britt

Anette Ellegaard sagde ...

Kære Susanne.

Opdagede din blog i går og ville lige tjekke den ud igen her til morgen, og hvad ser jeg: Du har været i biografen i går og set MammaMia! Præcis som jeg...hvor vi dog bare synkronicerer..!
Min dejlige mand ville også gerne være gået med ind og se den, men da Sakse er afsted med nogle venner og Luka er flyttet hjemmefra, og vi ikke lige kunne overskue at finde nogen til at passe de to mindste, besluttede jeg at gå ALENE i biografen, for første gang nogensinde i mit liv, tror jeg. Og hvilken oplevelse! Jeg er HELT enig med dig: Meryl Streep er DEJLIG;-)

Savner dig i øvrigt...

1000 knus og kram fra Anette (Ellegaard, hvis du er i tvivl...)

Sifka sagde ...

Jeg har sådan lyst, men jeg tvivler på at sønnike er til at overtale, så jeg forsøger mig andetsteds;)

Fru Thorsted sagde ...

Kunne ikke være mere enig! Super dejlig-glad-i-låget-film, men de der oversættelser lod jeg mig altså også irritere noget af da!!
Marlene :-)