søndag den 6. juli 2008

Nederdel i hel sol...
fik frk. Sol-nederdel alias Dagmar på 5 år, en ny kreation fra mors gemmer og symaskine.

Uhm, og ferietid er god tid her hos os, så jeg har fået trimmet og rørt maskinen – klippet til utallige nederdele, buxer og diverse – og fået hevet alle mine gemte skråbånd, zig-zag bånd, guldbånd og lign. op af kassen og i det hele taget fået taget hul på alt dét der i de sidste mange, mange uger bare har spøgt i mit indre af ideer og ting, som jeg gerne vil have fra hånden.

Må hellere se at få det hele syet sammen og gjort færdig, for ellers hober det sig atter op i kassen af ikke-færdige-projekter!!!! Og det vil jeg ikke være med til… så der ligger klar til mere syning i middagspausen - når børnenen hviler og mor - og far - har fred og ro til liiiige at vende vores egne tanker og behov en stund! Der er klippet endnu et par nederdele i solfacon…. og buxer, og en top, en kjole og endnu et par buxer... shorts er der sørme også klippet af til!

Dagmar har smagt på udtrykket "solfacon" hele dagen og tillagt sig en del sol-ord!
OG så fik hun igår også det vigtigste; et par gamacher – i yndlingsfarven LILLA!!!!!! - og i dag fik de lov at komme på hendes små pigeben for en stund - for det er i dag ikke helt så varmt som de foregående dage ... og nu stråler Dagmar som en sol!!! I nederdel OG gamacher.....

Nederdelene er lavet af stof fra mine gemmer – denne grøn/lilla er fra et retro-dynebetræk jeg er blevet givet af en veninde. Det samme gælder de øvrige ting jeg har klippet og skal til at sy - enten er det tudsegammelt og fra mine gemmer, eller også er det stof og ting jeg er blevet givet - eller har købt meget billigt på udsalg, gennem de sidste mange år. Så alt i alt er det løst op for et par billige og unikke stykker børnetøj, og– synes jeg – sød nederdel til den lille solskinspige!
Nå, ja - altså Dagmar var ikke heeeelt så vild med at posere som hendes mor gerne ville have det - så hun ser måske ikke ud af så meget solskin her - men hun ER en lille lysende pige i sig selv! Så derfor også lige endnu ét foto fra en anden dag - FØR hun blev "voksen" med gamacher og vredladent irriteret udtryk!!!


10 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

Den er for skøn...sådan en solnederdel gad jeg også godt ha'!

Kærligst Helle

mortil9 sagde ...

Kære Helle - HVIS jeg nu havde stof nok, ville jeg fluks kreerer dig en magen til! Dét skal du ikke være spor i tvivl om...kh susanne

Julia Zahle sagde ...

Jeg er da også helt fjollet med den nederdel! Og sikke en smuk datter, du har!

mortil9 sagde ...

Uhmmm, Julia - tak, tak - dét gør mig rigtig glad, at DU kan lide nederdelen!! Og tak for komplimentet om min næstyngste datter - helt objektive er forældre vel aldrig, så det er dejligt når andre også giver deres positive meninger til kende!!!Tak! Kh Susanne

Nanna sagde ...

Uha en lækker nederdel og en lækker datter ;-) Glæder mig til at se hvad din symaskine ellers får syet sammen.

Kh Nanna

Astrid sagde ...

Hvor er det bare en sød nederdel - og Dagmar er altså også dejlig! Her kender vi godt til, at det ikke altid er sjovt at posere, når der skal tages billeder af det sidste nye fra mors symaskine - meeen så længe det er kjoler og nederdele, så går den alligevel... ;)

anne sagde ...

Lækker lækker ung dame, med mine eller ej. Hun klæ'r sin nye fine retro nederdel ret flot. De skal da nok få solen frem de to, når de hopper afsted, hvis ikke i andet, så i øjnene på dem der ser. Godt skåret Susanne - dem begge to!

posidriv sagde ...

Kjempefint skjørt/nederdel!

Det er herleg å lese om den store, flotte familien din, eg kjem garantert på besøk i bloggen din igjen! :)

Sifka sagde ...

Jeg er da bare så færdig med den nederdel, og det er en sød lille model, der poserer. Hvor er hun altså fin:)

mortil9 sagde ...

Nanna, Det er allerede blevet til en del - go jeg vender tilbage med "blære-billeder" - stol trygt på det ;0)
Astrid,Uh - tænk at selv med en mor, der som dig syr rigtig proff. og laver masser af lækkerier, så kan de små modeller finde på at være vrangvillige... hvem forstår nu det? Og vi tager da altd nålene ud af arbejdte først, ikke?! ;0)
Anne - tak skal du have - og jow der blev både sol og overraskelse i øjenene på hende der i sin tid gav mig dette dynebetræk... kunne dte nu også passe at det blev til både en slynge og et par søde nederdele?? Og det ku' det!
Posidriv - uhm... tak og vær velkommen igen!
Sifka - Åh, tak skal du have for din søde bemærkning!