fredag den 12. september 2008

Hvem ved...?

Ja, jeg er vist kommet ret så kraftigt NED i gear - altså ikke at jeg bilder mig spor ind at jeg er een af dem der er i højt gear og med storproduktion af strikketøj - færdigt strikketøj altså! - men jeg er da heeeelt nede lige nu - nede der hvor stort set al aktivitet er gåte helt i stå! Sådan skal det bare være lige nu - og jeg ved at jeg kommer op i gearet igen indne længe - det plejer jeg jo at gøre - så jeg går og drømmer i den mellemliggende tid! Drømmer om færdige stykker strikket tøj, om min fede røde FLS, om den tykke mørke grå raglan cardigan med den store krave og med en masse andre mindre ting jeg skal ha' færdiggjort indne vinteren.
og om sokker - lange, mønsterstrikkede og i dejlige forskellige farver og designs... uhm... knæstrømper i hjemmestrik - dét MÅ bare være det skønneste at være på forkant med den slags! At have lavet sig så mange par (måske endda i løbet af den sokkefrie sommer hvert år) at der ikke er fare for at man ikke har et nyt par af pindende før et af de andre er blevet slidt igennem... phy ha - det varer da vist nok en del år før jeg kommer dertil, hva'?
Og så er der jo dne årlige opgave med at få lavet alle de filtede tøfler og Peter pan støvletter som husets beboer næsten kræver - eller i hvert tilfælde stille forventer jeg frembringer!

Lige her og nu er jeg på garnjagt - efter dét der angiveligt skulle hedde; Kauni 4/2 ?
HVOR finder jeg det?? Jeg kan få Kauni i masser af andre udgaver og som effektgarn - men ikke noget der hedder Kauni 4/2.... Kan nogen mon hjælpe mig?

8 kommentarer:

inge - bernercairn sagde ...

Næh, Kauni 4/2 det kan jeg ikke finde....Jeg tjekkede lige kauuni.com og fandt ikke noget der hedder sådan....Håber du finder ud af det.

Julia Zahle sagde ...

Lige et hjurtigt svar - har ellen på armen - kauni4-2 kan du få hod adad garn - se link på min blog.

undskyld stavefejl - kærligst juliua

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Har du prøvet at google det... det plejer at hjælpe mig... God jagt og hilsner fra Ærø

Lise (Fru Kvist) sagde ...

Jeg har set at Julia, Ålerusen, har købt Kauni 4/2 til en tjekket hat hos DAD-garn i Odense, der også har netbutik. http://www.dadgarn.dk/Forside.html

Held og lykke med det!
Lise

Shabby - Marianne sagde ...

Måske er det kroppen der tager tilløb til den store produktion - jeg syntes jo heller ikke der er nok timer i døgnet.... Mht kauni 4/2 går jeg lige i tænkeboks - finder jeg ud af det så skriver jeg lige tilbage :-)

Mette sagde ...

Jeg har mailet med Kauni, Kauni 4/2 er desværre udgået. De har ikke umiddelbart en erstatning. Rigtig ærgeligt, det er skønt garn der holder (og så var det rørende billigt) :-)

Faster´s corner sagde ...

Er det ikke bare sådan livet er! Ind i mellem går tingene i stå for os. Men ski pyt med det, så længe vi ved at det bare er en overgang.

Det må da være muligt at finde det der Kauni, for der er da så mange der forhandler det. Men hvor skal jeg ikke kunne sige.

God strikkelyst til dig fra Krista.

mortil9 sagde ...

Åh, tak til jer alle - jeg har nu opgivet - DAD garn har det ikke længere og med meldingen om at Kauni ikke laver det mere - tak for den oplysning, Mette - så må jeg hellere kigge mig om efter noget erstatning... æv... pokkers osse!
Mne tak alligevel....