mandag den 27. oktober 2008

Og så ser...

... man da lige mig tabe både næse og mund, da jeg åbnede den ellers ventede pakke her fra!!
Indeni lå ganske som ventet, et nøgle af det her og et sæt korte strømpepinde – MEN… der lå også en særlig hilsen til MIG – en hilsen med en gave - en god lille kogebog for mennesker med cøliaki – og forfatteren var ingen andre end Marianne Knorborg der jo er ejer af Markno – VIIIIILDT!Vildt, fordi det er så sjældent at få fingre i madopskrifter med lækkerier til cøliakere, men allermest VILDT er det, at der sidder en kvinde ude i sin netbutik og tænker, at dén bog lige ville passe til denne kunde!!
Vi kender jo ikke hinanden!
At Marianne har lagt mærke til HVEM der bestiller garn hos hende – og at hun så – sikkert via bloggen her – husker at have læst, at vi har børn med cøliaki – og at hun samtidig har lyst til at gøre mig så glad og er så omsorgsfuld, at hun betænker mig med en herlig lille kogebog til min og vores pigers udelte fornøjelse …. dét er vildt - dejligt!

TUSINDE tak, Marianne – det er uovertruffen, at du bemærker og husker at vi har cøliaki – og helt vildt dejligt, at du vil gøre mig så glad - og strax bliver jeg jo vildsomt nysgerrig; for siden DU er forfatter til Katrines kogebog om minus gluten og minus mælk, må jeg jo opklare; har DU cøliaki eller har du barn/børn med cøliaki - eller er du oprindelig uddannet inden for mad og ernæring og derfor sat dig ind i at lave mad til mennesker med særlige behov??

Uh – uanset grunden til dit forfatterskab, så blev jeg altså bare SÅ glad og rørt over at få sådan en særlig gave, og fornemmelse af at nogen jeg ikke engang kender, vil mig det godt!!!!! HERLIGT!!!


PS. Jamen, nu glemte jeg jo helt at skrive at jeg også er vild med min bestilling af Opal Hundertwasser sokkegarnet – mere herom senere….

7 kommentarer:

Tineke sagde ...

Det var vel nok dejligt og utrolig tænksom, og sikke lækker strømpegarn du har fået på pindene der.

Jane sagde ...

Sikken dejlig gave at få. Det luner altid lidt ekstra når nogen yder den form for omsorg.

Anonym sagde ...

Den som leser bloggen din kan ikke glemme de fantastiske innlegg du skriver om din familie! ;) Jeg leser endel blogger, men ingen er som din. Det er så rørende å lese om din lille Lauritz og alle de andre barna dine!Og du har et flott verdisyn. Mange av de tingene du tar opp i bloggen, kan en tenke på i lang tid:) Så jeg synest ikke det er så rart at du får litt ekstrasørvis:) Det er deg vel undt! ;)

Gode hilsener fra Norge nermere bestemt Sunnmøre- med ønske om en flott uke! :)

Helle K. sagde ...

Hvor blev jeg glad på dine vegne. :) Det er så dejligt, at der er fremmede som viser en lidt omsorg. JUHU for Marianne.

Marianne sagde ...

Velbekomme Susanne!:-)
Det glæder mig usigeligt meget, at jeg kunne overraske dig og gøre dig glad!! Ja - jeg og min datter har cøliaki - og jeg er blandt andet uddannet indenfor ernæring og husholdning!
Jeg arbejder i øjeblikket på en 2'er af bogen - den har jo nogle år på bagen.
Rigtig god fornøjelse med den!:-)
KH-Marianne

Gitte sagde ...

Hvor er det noget smukt garn. Og det er rigtig dejligt tænkt af afsenderen at sende denne bog med til dig. Jeg kan godt forstå, at du er blevet glad og rørt. Held og lykke med nye lækre madopskrifter, som alle kan spise :-)

mortil9 sagde ...

tineke - ja det var så - og jahhh, det dejlige strømepgarn - som jeg klart skal ha købt mere af hos Markno - knæstrømper i min str. trækker en del af et 100 g.s bundt!!! ;0)

jane - det gør det nemlig, og den slags får ingen for meget af!

anonym - ej, jeg blir da helt glad indeni - tænk at du har så fine oplevelser af mine skriblerier - tusinde tak, Anonym - og dejligt at du tog dig tid til en kommentar her - og gav mig så superskøn respons - TAK!

helle k - jahhh, juhuuu for Marianne!

marianne - ja, jeg rider jo så ikke den dag jeg sadler!!!! - og din bog blev starx prøvet af mht til et par iderige opskrifter, men først igår aftes læste jeg dit forord; hvor du pænt fortæller en del af de ting jeg var nysgerrig efter at vide. Og så er du så rar at du også giver mig svar herinde - jamen er jeg ikek bare heldig! Tak, Marianne!!

gitte - åh ja, og vi har allerede været igang!