onsdag den 14. januar 2009

Hm... så lad gå da....

Okay - på opfordring er her linket til den udsendelse vi medvirkede i sidste år på tv midt-vest.
Så kommer man ind på regionernes net-tv og skal søge ind på tv midt-vest og i kalenderen finde den 2. oktober 2008 - og titlen "11 i familien"( - og for de der vælger at se det og undres så er det mere end et år siden det blev optaget og nej, jeg er ikke gravid, men bare flomme fed - lige dér på maveregionen!!)

13 kommentarer:

Laila sagde ...

Jeg har lige set udsendelsen og jeg vil bare lige sige at jeg syntes i er seje.. I har nogle dejlige værdier og jeg tror i er nogle gode rollemodeller for jeres børn. Hvis man sådan kunne gå tilbage i tiden og få lov at vælge familie selv, ville jeg gerne have valgt jeres.. :o)

Anonym sagde ...

Åhhh... For en flott familie! :) Er helt enig med Laila... hadde jeg kunnet valgt familie ville jeg hatt deres! En stor flokk med kjekke barn og to herlige foreldre! :) Nå forstår jeg hvorfor du kaller hjemmesiden "Hele herligheten"!
:)

Gode hilsener fra Elisabeth

Tina sagde ...

Hvor er i altså en skøn familie :):) Lige til at blive glad af!!

Tina sagde ...

Hvor er i altså en skøn familie :):) Lige til at blive glad af!!

christunte sagde ...

Meget dejlig udsendelse. Og nogle rigtig flotte strik-ting, der lige blev flashet ind imellem! Jeg er fuld af beundring for, at du også får tid til at strikke sådan nogle fine ting.

Fru Knudsen sagde ...

Har lige set udsendelsen, hvis jeg havde set den d.2/10 ville jeg ikke have vist at det var dig. Ja, i er da godt nok seje og nogle dejlige under i har. Jeg lagde mærke til, at yngste havde "Søanemone-hue" på, den er jeg altså så forelsket i

Gitte/ditogdut sagde ...

Kanon god udsendelse..
Tak fordi du gjorde opmærksom på den. I er SÅ gode. Og du virker til at være et ualmindelig skønt menneske. Dejlig måde du siger tingene på. Nu har jeg om end endnu mere lyst at følge din blog :O)
Kvosted er da ikke så langt fra Skals er det?
KH
Gitte/ditogdut

Losarinas mor sagde ...

Tak for en rigtig dejlig og livsbekræftende oplevelse !
Du er en skøn kvinde med et enormt overskud- respekt :-)
I har et meget smukt køkken !

Anne Normansen sagde ...

Jeg synes denne familie har gjort det godt på deres egen særlige måde.
Det er meget spændende at se, at man stadig kan vælge at leve ligesom i "gamle dage".
Men jeg tror ikke, de fleste ønsker en sådan livsstil, idet der er rigtig mange ting, man så også skal forsage for at leve efter denne særlige livsstil uden pasning af børn osv.
Og at leve med så mange børn med handicaps af den ene eller anden slags kræver nok flere voksenafsavn end udsendelsen røber.
Moren siger, at jurist kan man altid nå at blive, og det eneste, der nogensinde er for sent er at få børn. Det synes jeg er lidt langt ude. Hvis moren skulle læse til jurist nu, ville hun ikke kunne læse normeret, da hendes børn ikke må blive passet ude. Så hun ville først rigtig komme i gang tæt på den alder, hvor andre så småt begynder at tænke på pension.
Det er fint, at se denne families glæde over deres fine tilvalg - men at påstå, at det ikke også har betydet store fravalg, og at det eneste der kan være for sent er at få børn er jo lidt af et skønmaleri.

mortil9 sagde ...

Kære "Anne Hermansen" - tag nu og lad være, ikke? - du forfølger mig rundt overalt og er altid negativ, påståelig og helt igennem så træls i dine "angreb" på mig og mit liv. Det gør jo for pokker ikke dig skade at jeg vælger sådan og at jeg har de meninger om mangt og meget, vel? Og DU kan gøre dig så anonym du vil - her og der - men din måde at angribe mig og mine på er altid så let genkendelig, når først vi har set det een gang!
Og tag dog at stå ved, at jeg irriterer dig, og at det pisser dig af, at jeg har de holdninger jeg har...
Jeg kunne lade være med at udgive din kommentar, har overvejet det - men endte med at synes at du ikke skal have den glæde - det er nemlig okay med mig, at man ikke synes om mig og ikke er enig med mig - men fægt dog med åben pande, ikke? Så den fornøjelse skal du ikke have - at jeg ikke vil lade dig komme til orde - og derfor lod jeg din kommentar være med her i feltet! Men tag dog og stå ved den!

Som jeg før har skrevet, andre steder rundt på nettet, så ved jeg jo godt hvem du er, hvad du rigtig hedder og hvorfor det er, du med så stor ildhu er efter mig uanset hvor og hvordan. Tag nu og læg dette bag dig og gør noget mere ud af DIT EGET liv i stedet... med børn og fantastisk stort job og alle dine familiære problematikker! Du kunne jo selv gå hen og blive netop min modsætning og derved gøre alle mine holdninger og meninger til skamme... har du tænkt på at prøve dén model i stedet for at følge efter mig?? God vind til dig... KÆRLIGST SUsanne - MORTIL9

mortil9 sagde ...

Laila - Århh, TAK - og ja tak, det ku nemlig være dejligt hvis man selv kunne vælge sine forældre/familie! Så havde meget set anderledes ud - for mig selv bla. - men spændende om vores børn også vil sige sådan om nogle år når de selv stifter familie? Jeg håber at de mest af alt føler sig set, behøvede og fyldt med kærlighed!


Anonym - STORT SMIL!!! TAK... dejligt at andre kan se ideen i at det er HELE HERLIGHEDEN!

Tina - HERLIGT - det er da lige netop sådan en følelse jeg allerhelst vil at der spredes...! Tak...

Christunte - tak skal du have - havde nu ikke lige tænkt på, at der var strik med i den udsendelse - men naturligvis er der det, jeg er jo så kedelig praktisk anlagt så jeg laver kun ting der bliver brugt!
;0)

Fru Knudsen - tak skal du have - og nej, det er heldigvis ikke altid at folk genkender os! Og jahhh, vores unger ER dejlige - tak fordi du også bemærkede det! ;0) De der huer... hm, dem voksede de små piger nu rigtig hurtig ud af - emn jeg kan da bare se at få lavet et sæt større....

Gitte/ditogdut - Neiii - Skals er jo lige henne om hjørnet... Du er mere end velkommen til en kop the - eller jeg kan stikke næsen ind hos dig når jeg af og til hente chokolade hos Mølle Skovly!! Og tak for dine dejlige ord om den der tv udsendelse - jeg tror nu nok jeg er så så mange andre; lige dele godt og skidt! Altså helt almindlig - men rigtig mange tak for dine søde ord!

Losarinas mor - Oh, mange tak og i lige måde!! Køkkenet er såmænd bare IKEA-kram af den billige slags - men hold op det er skønt at ha noget der er så velfungerende, uden at vi har sat masser af kroner i det! Og så hele fornøjelsen med at vente på at få råd til det, tegne, overveje og udvælge det og ikke mindst den sommer hvor hele familien ydede vores ypperste for at få sat husets køkken og store spisestue i stand - sammen! Det gør det dobbelt så meget værd - for os! Dejligt du synes det er flot! Tak

Susan sagde ...

Jeg har lige set udsendelsen.
Jeg kan kun tilslutte mig de oevrige kommentarer, hele herligheden passer perfekt paa jer.

Lisbeth K sagde ...

Skønt lille program - fuldstændig som selv at være hjemme hos jer og høre jer fortælle.

Knus til jer alle 11!