torsdag den 6. januar 2011

GRÅ EMINENCE ... ?

Mon jeg er blevet smittet af den grå syge som jeg ellers mest mener mine strikke-madammer jo udviste i de sidste år og som jeg ikke lige husker har været omkirng mig før???
På den andne side så er det meste af det jeg har gang i lige nu gråt OG lagergarn - så der har altså være grå indkøb gennem tiden!! Nok mest som fyld i farvestrik vil jeg skynde mig at skirve - meeen mon det nu er helt sandt?

I hvert tilfælde har jeg flere GRÅ ting igang lige nu - jeg kunne vel være den
grå eminence - af een eller anden slags? Og i forhold til den almindelige opfattelse af dette begreb så ER det en person med megen stor indflydelse - men som er uset og arbejder id et skjulte... hm... kender vi den slags noget sted fra?

Men mit strikketøj er jo egne beslutninger og helt og aldeles ansvarsfuldt!

En klonet cardigan - endnu i retstrik - en mellemting mellem et par populerer af slagsen.Fakta når dne er færdig. den er i peru wool fra Nanna/123knit - og den tegner godt - bliver blød og lækker og - er jeg lidt nervøs for - måske en lidt slasket trøje!? I så fald er det ikek garnets skyld for det plejer at være dejligt og fast. Her er det nok den dovne strikkers skyld... noget med løs strik i ret og på lidt store pinde...
(Den gule tråd er såmænd for at holde ærmets masker klar til de skal strikkes!)SÅ er der to forskellige og dog ret ens sjaler.
Et i Kamgarn og et i ARTIC - begge fra Grønhøj Garn og begge fra lageret.Dette i Artic - er strikket nedefra og op, med en udtagning på hver pinds begyndelse - og i ret, ret, ret
Det andet - i kamgarn - er strikket sidelæns - kun med udtagning i begyndelsen af den ene pind - indtil ønsket størrelse og dernæst indtagning samme sted. '

Hov - så var der sørme også en farveklat!
En lille undertrøje i alpacca/silk alpaca i lilla, rosa og aubergine farver og rib rib på rundpind. dette var til
hvis veninden nu fik en pige og nu kan den så laves færdig og komme i bunken af gi væk/gavekassen til engang nogen har brug for det!2 kommentarer:

Lisbeth K sagde ...

Hehe, Susanne - tænk, at du uden at have lagt mærke til det, er angrebet af den grå syge og så tilmed i lagegarn. :-D

Dejligt at se lidt strikkerier fra din kant.

Knus LisbethK

Lisbeth K sagde ...

Og der skulle selvfølgelig have stået lagergarn - ikke lage-garn.

Kh. LisbethK