torsdag den 6. januar 2011

HELLIGE TRE kONGER - 6. JANUAR

Koncert og gudstjeneste med koret igår aftes i anledning af Hellig Tre Kongers aften.

I dag - den 6. januar - er det Hellig Tre Kongers dag og uden nåde ryger nu den sidste julepynt, dørpynt mm. tilbage i de kasser og kufferter hvor de opholder sig, lige til det atter bliver den 1. december.
Det har været stille og ikke alt for iøjnefaldende med vores julepyntning i den forgangne jul. Fordi det var det vi havde lyst til - tror jeg!

Jeg har taget mig tid til en længere blog-rundfart i dag - og nøj, hvor er der mange mange dejlige ideer til julerier, skønne påfund og smukke levende mennekser der sætter en masse igang rundt omkirng. Det er godt det atter bliver jul og tid for at få lov til at lade inspirationen flyde frit!
Men lige her på falderebet bliver jeg NØDT til at linke til lige netop denne fabelagtige, iderige, spændende og helt igennem "delsomme" kvindes fantastiske blog og i dagens anledning så disse dejlige Hellige Tre Kongers lys.......


For jeg glædes og smiler bredt helt ind i mit hjerte ved synet af disse helt fantastiske lys.... dét er Hellig Tre Kongers lys der viser mig netop glæde, kærligheden og gaven i mangfoldighed - taknemmelig blir' jeg!

1 kommentar:

Marina sagde ...

Å TAK for de søde ord. Jeg bliver helt rørt. Det var jo meningen at det var børnene der skulle lave lys ligesom sidste år men så kom vi til at lave noget andet og da indlægget jo skulle på den 5 måtte jeg selv lige lave nogen lys da de sov. Jeg ved allerede nu hvilke nye slags lys vi skal lave til næste år, men faktisk er det jo ikke nødvendigt at pynte lys, det er nok bare at sætte tre hvide lys frem.....

Hav en dejlig dag.