lørdag den 12. november 2011

RASMILLA-RYK-IND

Ja, ja så, så man lige mig og et par andre dejlige damer spurte til Viborg i lørdags, hvor skønne Rasmilla-Sanne var dukket op til selskab arrangeret af fru Hesselberg.
JEG sku' jo bare lige ha to/tre nøgler af to bestemte farver til at gøre "En slags NOVA" færdig, ikke?Men jeg blev fristet, ledt i fordærv og indgik væddemål og konkurrence om knit-along i denne model, med een af veninderne - og blev løbet over ende af dejlige farver, skønne bløde hundredevis af Rasmilla garn... og endte med at bruge en formue på mange, mange gram garn i alskens dejlige farver!

SKØØØN dag, SKØØØØNT selskab - kom snart igen, Sanne - og Dorte; vi er SÅ klar til mere samvær om garn, hygge og strikkende selskab...

3 kommentarer:

Lisbeth K sagde ...

Tak for dejligt selskab - det var dejligt at komme lidt ud. ;-) Og selskabet var som altid i særklasse godt.

Mette Brag sagde ...

øjjj det ser da godt nok lækkert ud det garn :D mums. åh ha det er da også farligt for pengepungen at møde op sådan et sted men på den anden side så vidunderligt dejligt at være del af :D knus fra Mette

unikarina sagde ...

Dejligt lige at hilse på dig... Og jeg vil blot sige, at jeg holdte mig altså i skindet og købte slet ikke noget. Jeg var drønfornuftig og mente at jeg skulle bruge fra leger i stedet!!!