søndag den 28. november 2010

1. SØNDAG I ADVENT

Taget på sengen .... og helt uden at ha tænkt over det så er vi bagud! allerede før det blev december! Nå, jamen..... der har været så meget andet der har taget vores energi og overskud - så vi er ikke spor velforberedte!
Adventslys/krans har vi ikke ordnet i de forløbne ti dages tid.... men mon ikke de fire hvide kertelys, de uens sølvlysestager OG en gammel Madonnafigur sådan i en snæver vending kan gøre det ud for årest adventslys.....
Jeg tror det - i alle tilfælde er det sådan det bliver!
Så må vi se om vi alligevel skal have en rigtig een med fede bloklys med mange mange timers brændetid!
Og så skal der laves en god kop the ... og hygges med nogle af de pebernødder vi blev nødt til at bage forleden - fordi der var annonceret juleklippehygge i skolen, hvor man måtte medbringe pebernødder, mandariner mv. - og til Dagmar måtte vi så fluks fabrikere en portion glutenfrie pebernødder... og mums !!! - de blev bare supergode!
Vi er bare for seje til det der glutenfrie bageri... helt selvfede er vi når det lykkes! Og fordi det er lige dén extra ting i hverdagen vi skal ha fod på så må andre ting nødvendigvis glippe eller i alle tilfælde nedprioriteres... lidt!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hahahahahahahaha. Jow, men det akn jeg da nikke genkendende til....vores "adventskrans" i år er fire små lilla bloklys på en dessert-tallerken!
Men det fungerer da fint :)

hjemmemortil9 sagde ...

Anonym; Det er jo det det gør...og hyggeligt nok frem for at blive panikken over at vi er sent ude!
;0)